20181105

5.11.

Taisi olla 3.7 astetta lämmintä noustessani.Aamupalaa ja kahvia. 9:ksi kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun. Selkeä sää. 

Luin Luukkaan evankeliumia rinnan vanhan selitysteoksen kanssa. Loikoilin sohvalla. Torkuin.

Aamupäivän välipalaa ja kahvia.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

13 hain danielin koulusta meille. M-L vei hänet pian heille - naapurinpojan kanssa oli menossa majantekohommiin. Paistoin vähän lettuja.

Haravoin lehtiä takapihan puolella. M-L haki Emilian koulusta meille - ja vei kohta lettujen syönnin jälkeen hänet kotiin.

Söimme.

Kävin kylällä kauppa-asioilla ja samalla 10 km kävely/juoksuhissuttelulenkillä urheilukentällä. Pimeää.

Kuuntelimme Suomessa puhekiertueella olevan Kristillisen Siionistikeskuksen perustajan ja johtajan puhetta Helsingistä.

Laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

Jatkoa eiliseen "Avioliiton olemus ja tarkoitus" -lainaukseen:

"Ihmisen tehtävä

Syntiinlankeemus ei muuta ihmisen perustehtävää viljellä ja hoitaa maata. Samoin se ei muuta Jumalan ohjetta avioliiton suhteen. Mitään muuta Jumalan ohjetta avioliiton suhteen.Mitään muuta Jumalan antamaa liiton muotoa ei ole kuin miehen ja naisen muodostama liitto. VT:ssa Jumalan (yljän) ja israelin (morsiamen) suhde vertautuu avioliittoon, samoin UT:n Kristuksen (yljän) ja seurakunnan (morsiamen) suhde.

Avioliiton olemus tulee kerta toisensa jälkeen selväksi Raamatun sivuilta. Se toistuu jatkuvasti siksi, että se edustaa Jumalan päälimmäisiä ja myönteisimpiä ajatuksia ihmiskunnan hyväksi. Avioliitto onkin Jumalan suuri siunaus ihmiskunnalle" (Esirukoilijoiden Ystäväkirje, Lemlandin Rukous- ja kurssikeskuksen yhteiskristillinen julkaisu, syksy 2018, s. 2).

Siunausta!

Ps. "Ja vallitkoon teodän sydämissänne Kristuksen rauha, johon te olette kutsututkin yhdessä ruumiissa ja olkaa kiitolliset" (Kol. 3:15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti