20181130

30.11.

Ensimmäinen lapsenlapsi tuli tänään täysi-ikäiseksi. Täältä meiltä lähti päivänsankarille tällainen onnitteluviesti (jonka tähän tallennan):

"Hej, Milka! Ensimmäinen niistä - lapsosten lapsosista - täysi-ikäinen! Ja se olit sinä, Milka! 8 muuta astelee - tai kiitää - perässä. Kun niin nopsaan nuo vuodet vierivät. Sytkyt - sydämelliset - onnittelut sinulle 18 v johdosta! Olet kaikinpuolin huipputyyppi! Iloitsemme täällä kaukana maalla sinusta ja siitä, että saamme olla sinun vaari ja mummi! Rukoilemme päivittäin puolestasi, että voisit kokea elämän Jumalan siunauksessa ja johdatuksessa. Se on paras elämä - tulla siunatuksi, olla siunaukseksi ja elää Jumalan kunniaksi. Ps. 73.28 kun on sydämemme kaipaus, niin elämä on elämisen arvoista - se on Jumalalle alisteista elämää, jossa voi kokea sen, mitä minulle on tarkoitettu ja miksi elän. Voit olla esikuvana toisille - myös serkuille ja sisaruksille, 1. Tim. 4:12,15. Sinua siunaten ja onnitellen! Vaari ja mummi."

Mummilta meni vielä toinen viesti myös.

Pietilän Antille sydämelliset nimipäiväonnittelut!

0.2 astetta plussalla noustessani. Aamupalaa. Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi. Harmaata. Jatkoin aamupalaa ja kahvinjuontia. Luin Johanneksen evankeliumia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Joitakin valmisteluja Rukous- ja paastoviikkoa ajatellen, joka on ensi viikolla.

12 kävin hakemassa Danielin koulusta meille. 13 Emilian.

Ruokaa ja kahvia. M-L leipoi huomisiin seurakunnan myyjäisiin.

Kävin 8.3 km kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. 2 astetta plussalla.

Loikoilin. Poljeskelin 34 min. kuntopyörää ja luin samalla kirjaa.

Laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

21:ksi menin One Way-seurakuntaan, jonne oli tänään ilmoitettu ensimmäinen Perjantai kristukselle-ilta. Olin pyydetty puhumaan. Meitä oli 6 henkeä. Rukoilimme ja joimme kahvia/teetä ja otimme hyviä tarjoiluja.

Siunausta!

Ps. "Turha on sotaratsu auttajaksi, ei pelasta sen suuri väkevyys" (Ps. 33:17).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti