20210318

18.3.2021.

Torstai. 8.1 astetta miinuksella klo 7 maissa. Sininen taivas. Aurinko paistoi.

Aamupalaa ja kahvia 

Kävin viemässä Danielin kouluun 8:ksi.

Kahvia. luin Hebrealaiskirjettä. Rukousta.

M-L kävi viemässä Emilian kouluun 10:ksi.

Kahvia.

Kävin 1 h 55 min. hiihtolenkillä Tarvaalan ladulla. 5 astetta pakkasella. "Ihka" sininen taivas. Aurinko "räkötti täydellä terällä." Passasihan sitä Vuolija-vaariskan sauvoilla. Seurailin "saalistajan" jälkiä. Ensin ihmettelin, että mikähän jälki se on; alkoi joen jäältä - oli vedetty jotain. Jatkui laajan peltoaikean läpi. meni tien yli. Samoin tehdyn kosteikon ohi seuraavalle peltoaukealle. Siellä oli jo karvoja. Verta ei näkynyt missään. Välillä oli pysähdelty ja oli jälkiä enemmän. Lopulta oli "pienen karvahatun" verran eläimen nahkaa. Se saattoi olla saukko-raukan loppu. Saalistaja oli varmaan kettu. 

Ruokaa ja kahvia.

M-L haki Danielin koulusta kotiin. Luin hieman kirjaa.

Soittelin tänään Rautasen Jussille meidän tietokoneen temppuilusta - ruutu kun meni aina pimeäksi ja eilen illalla, eikä tänään muuksi muuttunutkaan. Jussi tuli meille 14-15 välillä. Vika oli näytössä. Jussilla oli mukana toinen näyttö, joka "pelitti" hyvin. Jussi vähän muutenkin "katsoi koneen perään." Se onkin nyt vähän isompi näyttö meillä kuin aikaisemmin. "Kovat" kiitokset Jussille!

Joimme Jussin kanssa kahvit.

Laitoin takkaan tulet. Taivaalla näkyi pieni kuun "sipare."

Uutisten seurailua. Israel-uutisia myös eiliseltä päivältä, kun ruutu nyt niitä näytti.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Sillä niin korkealla kuin taivas on maasta, niin voimallinen on hänen armonsa niitä kohtaan, jotka häntä pelkäävät. Niin kaukana kuin itä on lännestä, niin kauas hän siirtää meistä rikkouksemme. Niinkuin isä armahtaa lapsiansa, niin herrakin armahtaa pelkääväisiänsä. Sillä hän tietää minkäkaltaista tekoa me olemme: hän muistaa meidät tomuksi" (Ps. 103:11-14).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti