20150910

10.9.

Päivä oli sinisen taivaan ja auringonpaisteen päivä. Noustuani - Marja-Leena jo eiemmin - tuli syödyksi vähän aamupalaa ja juoduksi kahvia. Luin Hesekielin kirjaa. 

Koetin olla rukouksessa takapihan auringossa.

Tänäänkin syötiin lounastakin. Kiitosaihe sekin.

Denis, Emilia ja Daniel tulivat kalaverkkoja setvimään "sumpuista suoriksi" - no, lapset hommailivat muuta. Pian tulivat myös Samulit - 2 kpl - verkonselvitykseen. Kalamiehiä kaikki - no olenhan minäkin, sillä syömäpuolella kovanlainen sellainen. 

Kävin käyskennellen - ja välillä hiljakseen hölköttelyaskeleitakin ottaen - kylällä. Karvanverran yli 10 km lenkki. Vähän niinkuin palautteluakin eilisestä 5000 m kilpailusta. Ja aurinko paistoi. 

Denis, Emilia ja Daniel käväisivät asialla. Joimme kahvit, yms.

Laitoin tulen takkaan - se kun tuo sää kuitenkin yöksi aina viilenee.

Kuuntelimme Dein kautta Sateet lähetä -tilaisuudesta Seinäjoen helluntaiseurakunnasta. M-L neuloi. Kynttiläkin loi lämmintä loistettaan keittiön pöydällä. Eiväthän net ilot niin isoja tartte olla, kun vaikuttavat positiivisesti elämään - näin ainakin täällä menetetyn metsikön reunamilla.

Iltapalaa.

Lainausta - jatkoksi eilisiin:

"Palvele työntekijöitäsi

Raamatullisen johtajuuden perusta on palvelijan mieli. " Joka tahtoo teidän joukossanne tulla suureksi, se olkoon toisten palvelija" (Matt. 20:26). Liian usein työnantajat keskittyvät tuottamaan suuria voittoja henkilöstönsä kustannuksella. Raamattu kuitenkin ohjaa työnantajaa tasapainottamaan voiton tavoittelua epäitsekkäällä huolenpidolla työntekijöistä. "Isännät (Työnantajat), tehkää palvelijoillenne (työntekijöillenne), mikä oikeus ja kohtuus vaatii, sillä te tiedätte, että teilläkin on Herra taivaassa" (Kol. 4:1).
Työnantajien tulee etsiä luovia tapoja palvella alaisiaan. He voivat esimerkiksi käyttää aikaa ja varoja työntekijöiden ammattitaidon kehittämiseen ja heidän kouluttamiseensa. Kun työntekijöiden osaaminen kasvaa, sekä työntekijät että yritys voivat yltää parempiin ansioihin" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s.109).

Siunausta!

Ps. "Te ette itse omista itseänne, sillä Jumala on ostanut teidät täydestä hinnasta. Tuottakaa siis ruumiillanne Jumalalle kunniaa" (1. Kor. 6:19-20).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti