20150905

5.9.

Yöllä tuli vettä kovasti jaksoittain. Pilvinen päivä. Vettä on tullut tänäänkin jaksoittain - välillä nioin, ettei olisi juuri enempää pystynyt tulemaan. Ukkonen jyrähti yhden kerran - minun huonoon kuulooni luottaen. Marja-Leena kävi aamulla kauppa-asioilla ja on leiponut koko päivän - huomenna lähetyskahvitusvuoro heillä Terhi-Marjan kanssa seurakunnassa. Aika pitkään tuli nukutuksi. Aamupalan ja kahvin jälkeen M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Putsasin mustiaviinimarjoja pitkään ja hartaasti - se kun nääs minulta on vähän sellaista hipreätä - hidasta - hommaa, mutta kyllä siitä hyvä tuli ajan kanssa. 

Marjanperkauksen jälkeen kävin "kävelynomaisella" 5.6 km hiljaisella lenkillä urheilukentällä. Ei satanut. 20 maissa tulin pois ja laitoin saunan lämmite. M-L oli saanut leipomiset leivottua ja oli ottanut marjoja puhdistettavakseen.

Kävin saunan lauteilla hikoilemassa.

"Pikkisen" lainailua eilisten jatkoksi:

"Jumala antaa menestyksen

Joosefin elämä on tästä täydellinen esimerkki. "Mutta Herra oli Joosefin kanssa, niin että hän menestyi kaikessa ... Ja hänen isäntänsä näki, että Herra oli hänen kanssaan ja että Herra antoi kaiken, mitä hän teki, menestyä hänen käsissään" (1. Moos. 39:2-3). Kuten olemme nähneet, sinulla ja minulla on omaq osuutemme, mutta on tärkeää ymmärtää, että menestys tulee viime kädessä Jumalalta" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 105).

Siunausta!

Ps. "Miksi te sanotte minulle: ´Herra, Herra´, mutta ette tee mitä minä sanon?" (Luuk. 6:46).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti