20150918

18.9.

Harmaa aamu - ulkona. Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Hesekielin kirjaa. 

11:ksi ajelin Päivärukoushetkeen helluntairukoushuoneelle. 3 rukoilijaa.

12 maissa hain Danielin koulusta meille. Pian satoi kaatamalla - vesi virtaili vuolaana pihassakin. 

13 maissa hain Emilian koulusta meille.

Denis kävi hakemassa lapset meiltä. Joimme kahvia.

Kyllä minä ihmettelen ihmisten asenteita meidänkin maassamme. Yhtä miestä - lienee ollut ihan luottamusmies - haastateltiin radiossa. Häneltä kysyttiin pääministerin pitämästä TV puheesta. Mies vastasi, että se oli täyttä p....! 

17 maissa menin urheilukentälle 10 km lenkille. Ihan mukavalta tuntui kun hiljakseen etenin. Vauhtini oli 7.11. - 7.31 min/km. Yhden km:n - seitsemännen - kävelin puhtaasti 6.31 min. Satoi puolimatkassa. M-L kävi myös kävelylenkillä. Oli löytänyt puolukoita - ja mustikoitakin. "Lastiikkipussiin" oli kerännyt.

Denis ja Daniel tulivat meille. Samoin Terhi-Marja ja Emilia tyttökerhosta. Juotiin teetä ja syötiin karjalanpiirakoita. Terhi-Marja kirjoitteli minulle valmiiksi maahantulokortin venäjäksi huomista varten. Vähän rukoilimmekin erotessamme. Onhan se merkki siitä, missä luottamuksemme on.

Kävin kuumassa saunassa "lihaa kurittamassa" - no, lie enemmänkin nauttinut löylystä. 

Tänään olen laitellut tavaroita rinkkaan huomista varten.

Jos sydämesi sinua siihen kehottaa, niin muista minua - ja työtoveriani - rukouksin huomenna alkavan matkan suhteen, joka suuntautuu tuonne Uralin suuntaan! Kiitos!

Ja taas sitä lainailua:

"Työnantajaa kunnioittava

"Daniel vastasi: "Ikuisesti eläköön kuningas!" (Dan. 6:22). Mikä ihmeellinen vastaus! Kuningas, Danielin työnantaja oli tullut johdetuksi harhaan, ja hänen oli täytynyt lähettää Daniel leijonien luolaan. Daniel päätti kuitenkin osoittaa esimiehelleen kunnioitusta. Mieti, miten luonnollista hänen olisi ollut sanoa ennemmin: "Senkin roisto! Jumala, joka lähetti enkelinsä sulkemaan leijonien kidat, rankaisee sinua vielä!" Sen sijaan hän osoitti kunnioitusta työnantajalleen.
Uskova työntekijä suhtautuu aina kunnioittavasti esimiehiinsä. Ensimmäisessä Pietarin kirjeessä 2:18 sanotaan: "Palvelijat (työntekijät), kunnioittakaa isäntiänne (esimiehiänne) ja olkaa heille kuuliaisia, ei ainoastaan hyville ja lempeille, vaan myös epäoikeudenmukaisille." Eräs tapa osoittaa kunnioitusta esimiehilleen on se, ettei koskaan osallistu pahan puhumiseen tämän selän takana - silloinkaan, kun hänellä on puutteensa" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 113).

Siunausta!

Ps. "Jumala on uskollinen, hän ei salli teitä kiusattavan yli voimienne, vaan salliessaan kiusauksen Hän valmistaa myös pääsyn siitä, niin että voitte sen kestää" (1. Kor. 10:13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti