20150909

9.9.

Noustuamme uuteen päivään söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Hesekielin kirjaa. Marja-Leena luki hartauskirjasta paikan. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

12 maissa M-L kävi hakemassa Danielin koulusta meille. Hän halusi heti alkaa uusilla taltoillaan nakertelemaan lautaan Emilian nimeä. Niinpä haimme raudan ja minä tein siihen EMILIA -nimen kirjainten rajat kynällä. Siitäpä sitten Daniel taltoilla kaivertamaan syvennyksiä kirjaimiin. 

Söin M-L:n tekemät ruuat, ennen kuin kävin hakemassa Emilian koulusta meille 14 maissa.

14.30:ksi saapui meille - sovitusti - kaksi urheilumiestä. Ajelimme meidän autolla Jämsään, Paunun urheilukentälle, jossa oli Paunu-cupin kilpailuja eri yleisurheilulajeissa ja -sarjoissa. Kävelyssä oli piirinmestaruuskilpailut samalla kun kisattiin myös Paunu-cupissa. Kävelijöitä oli runsaasti eri sarjoissa. Eri ikäryhmille oli yhteensä neljä eri lähtöä ja eri pituisia matkoja. Aikuisurheilu- - eli veteraani- sarjoja ei ollut, vaan yleinen sarja, jossa kävelin 5000 m kilpailun. Tarkoituksenani oli kävellä tekniikan puolesta täysin ehyt kilpailu - viime viikonvaihteen SM-kilpailujen diskauksen jälkeen. Aikaa en ajatellut. Sijoitukseni piirinmestaruuskilpailussa oli 1. Paunu-cupin kilpailussa toinen. Aika oli 32.44. kieppeillä.- kymmenyksiä en muista. Ei kaksinen, mutta oli mukavaa kun saqi puhtaan kävelyn kauden päätteeksi. Yhtään huomautusta tekniikasta en saanut. Yksi tuomari sanoi ääneenkin kilpailun edetessä, että puhtaasti menee. Joidenkin kilpailijoiden palaute oli samanlaista. Kuulin myös kaikkien tuomareiden palautteen kilpailun jälkeen - kun sattuivat ryhmässä seisoskelemaan poislähtiessämme - että ei ollut mitään huomautettavaa. 

Ajellessamme kotia kohti kävimme kahvilla ensimmäisessä tienvarsibaarissa. 21.30 maissa olimme meillä. Matkatoverit jatkoivat matkaansa.  

Söin iltapalaa ja join teetä.

Lainausta edellispäivien malliin:

"TYÖNANTAJAN VASTUU

Uskovan työnantajan täytyy tasapainotella kuin nuorallatanssija. Työnantajan tehtävä on rakastaa, palvella ja rohkaista työntekijää, mutta hänen täytyy myös ottaa johtajan vastuu ja huolehtia siitä, että työntekijät suorittavat heille määrätyt tehtävät. Tarkastellaan muutamia periaatteita, joiden tulisi ohjata työnantajan toimintaa" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 108).

Siunausta!

Ps. "Aina tulee rukoilla, koskaan lannistumatta. Tätä Jumala tahtoo teiltä, Kristuksen Jeesuksen omilta" (1. Tess. 5:17-18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti