20150903

3.9.

Aikalailla aurinkoista oli sää tänäänkin. Marja-leena kävi aamusta kylällä kauppa-asioilla. Aamupalaa ja kahvia. Luin Valitusvirsiä,. M-L luki hartauskirjasta paikan tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Kävin hakemassa 12 maissa Emiliaa koulusta, mutta hän halusi vielä jäädä sinne kaverin kanssa. Niinpä sitten kun M-L kävi hakemassa Danielia 13 maissa, tuli Emiliakin. Odottelin nuohoojaa, jonka tilasin, mutta eipä häntä saapunut.

Kävin 7 km "kävelynomaisella" lenkillä aurinkoisella urheilukentällä. Aluksi 5 km yhtäjaksoisesti. Venyttelyä. Lopuksi 2 km. 

Palattuani kotiin lähdimme heti M-L:n, Terhi-Marjan, Deniksen, Emilian ja Danielin kanssa keräämään mustiaviinimarjoja Karstulaan. Daniel oli kova poika keräämään. Emiliakin yhden litran astian. Oli hyvä sää kerätä. 

Palasimme kotiin ennen 20.30 marjanpoiminnasta. Kynttilät palamaan ja iltapalaa, sekä teetä. Laulumaan Jorma soitteli aidosta Tunturi-Lapista.

Sellaistahan se tänään - tämä eläkeläisen elämä.

Jatkoa aikaisempien päivien lainauksille:

"Kunnialliset ammatit

Raamattu ei korota ainuttakaan rehellistä ammattia toisen yläpuolelle. Kaikenlainen työ on arvokasta, ja Raamatussa on edustettuna monenlaisia ammatteja.
Daavid oli paimen ja kuningas. Luukas oli lääkäri. Lyydia oli kauppias, joka myi purppurakankaita. Daniel oli valtion viranomainen. Aamos karjankasvattaja ja metsäviikunoiden viljelijä. Jos Jumala voi käyttää metsäviikunoiden viljelijää, Hän voi varmasti käyttää myös meitä omassa työssämme. Tämän maailman Vapahtaja oli puuseppä. Jumalan taloudenhoidossa sutonasentajan ja suuren autotehtaan johtajan työ sekä pääpastorin ja seurakunnan sihteerin työ on yhtä arvokasta" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja sana 2011, s. 104).

Siunausta!

Ps. "Mutta kuinka he voivat huutaa avukseen sitä, johon eivät usko? Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?" (Room. 10:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti