20150913

13.9.

Noustuamme sunnuntaihin söimme aamupalaa ja joimme kahvia

10:ksi menimme Marja-leenan kanssa helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen alakertaan - kymmenkunta rukoilijaa. 11 alkoi yläkerrassa lähetysaiheinen tilaisuus, jonka johteli Riihisen Arto. Salon Raimo antoi lähetysinfoa. Turusen Mika puhui. Lauloimme hengellisen laulukirjan lauluja. Rukousta lähetystyön puolesta. Lopussa siunausta halukkaiden erilaisissa vastuissa olevien puolesta. Joku ehdotti, että minuakin siunattaisiin tulevalle matkalle itärajan taakse - josta tietenkin olen kiitollinen. Tilaisuuden loputtua sain yhdeltä seurakuntalaiselta rohkaisevan sanoman ajatellen tuota mainittua matkaa. Tuo työ ei ole seurakuntamme lähetystyötä - on joskus ollut - vaan se on työtä, jota Jumala edelleenkin on johdattanut minut tekemään, sen henkilökohtaisen suunnitelman mukaan, joka Hänellä on elämääni varten. Lopuksi oli alakerrassa kahvitarjoilu.

Ajelimme kaupan kautta kotiin.

"Terhit" perheineen tulivat meille. Kävin hiljaisella 8.3 km palauttelulenkillä Tarvaalan suunnassa eilisestä puolimaratonista. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Oli lämmintä. 

Söimme ja joimme kahvia. 

"Timot" saapuivat myös meille. Denis oli lämmitellyt pressusaunan, jonne pääsimme heti - Denis, Daniel, Timo ja minä. Kiuas oli kuuma ja löylyt hyvät. Mukava oli välillä vilvoitella takapihalla ja taas luikahtaa lauteille.

Söimme iltapalaa, kahveineen ynnämuineen - mm. vohveleineen. Rukoilimme porukalla ennen kuin väki lähti koteihinsa.

Tuli katseltua taltiointia Ruotsi - Suomi maaottelusta.

Aikaisempien päivien tapaa jatkuu lainailu:

"Maksa työntekijöille oikeudenmukaista palkkaa viipymättä

Työnantajia kehotetaan maksamaan oikeudenmukaista palkkaa. "(Herra pitää tuomion) niitä vastaan, jotka sortavat palkkalaista palkanmaksussa" (Mal. 3:5). Heitä kehotetaan myös maksamaan palkat joutuisasti. "Älä tee vääryyttä köyhälle päivätyöläiselle (työntekijälle)... Maksa hänelle työpäivän palkka ennen auringonlaskua... Jos et maksa, hän huutaa avukseen Herraa ja sinä joudut syynalaiseksi" (5. Moos. 24:14-15) (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s.110).

Siunausta!

Ps. "Alussa Jumala loi taivaan ja maan" (1. Moos. 1:1). Uskoessamme tämän, loppujen Raamatussa olevien ihmeiden uskominen on helppoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti