20150912

12.9.

Noustuani söin aamupalaa ja join kahvia. Marja-Leenakin nousi vähän myöhemmin. Luin Hesekielin kirjaa. M-L luki hartauskirjasta kohdan tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Laitoin kamppeita ja vähän eväitä reppuun ja ajelin Jyväskylään. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Rukoilin matkalla, että voisin löytää hyvin itselleni parkkipaikan. Siinä pä lähellä kilpailupaikkaa oli pysäköinninvalvoja - kilpailujen sellainen toimitsija. Kysyin häneltä, että voiko tuonne alueelle mennä pysäköimään. Sanoi, että se on kilpailutoimitsijoiden alue, mutta saat minulta sellaqisen lapun, jolla voit pysäköidä sinne. Niinpä laitoin sen näkyville autoon ja olin kiitollinen rukousvastauksesta.

Kyseessä oli Finlandia Marathon, johonolin ilmoittautunut puolimaratonille. Koko maratonillakin oli paljon osallistujia. Puolimaratonilla paljon enemmän. Yhteensä tuhansia eri matkoilla. 15.15 oli lähtö minun juoksuuni. Valtava määrä ihmisiä sulloutuneena lähtöpaikalle. Mutta kyllähän se baana väljenee aina juoksun päästessä vauhtiin. Kaksi kertaa kierrettiin järvi - 21 km ja risat. Minullakaan ei mitään ongelmia. Lämmintä oli kun aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Kuten eilen kerroin, minulla ei ollut mitään sijoitus- eikä aikatavoitteita. Aikani oli ihan tarpeeksi hyvä: 2.11.18.5. Sijoitus sarjassani 12. Jakelin Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosia, sekä Janne ja Minna Kujalan vihkosta: Yö joka muutti kaiken. Yksi nuori mies sanoi, että hän ei usko Jumalaan. Sanoin, etrtä lue kuitenkin ensin tämä vihkonen - kyseessä oli kirjoittamani Jumalalla on sinulle asiaa -vihkonen.

19.30 jälkeen olin kotona. M-L oli laittanut hyviä tarjoiluja. Kävin saunan löylyissä.

Katselimme M-L:n kanssa netistä Usko tv:n ohjelmaa Alajärveltä. Hyvä tilaisuus.

Lainausta:

"Pidä työntekijät tilivelvollisina

Työnantajan tehtävänä on kertoa työntekijöille, mitä heiltä työssään odotetaan. Työnantajan tulee myös säännöllisesti arvioida heidän suoritustaan ja kertoa heille havainnoistaan. Jos työntekijä ei suoriudu työstään tyydyttävästi eikä ole kykenevä tai halukas muuttumaan, henkilöstövaihdos voi olla paikallaan" (Howard dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 110).

Siunausta!

Ps. "Miksi olet masentunut, sieluni, miksi olet niin levoton? Odota Jumalaa! Vielä saan kiittää häntä, Jumalaani, auttajaani" (Ps. 42:12).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti