20150917

17.9.

Syyskuukin se menee, että hurisee - miten tuo aika voikin mennä niin nopeasti. Noustuamme - ja ihan "säällisessä" ajoin - söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Hesekielin kirjaa. Harmaa sää.

Het aamupalan jälkeen menimme Marja-Leenan kanssa liiterille ja tekaisimme puukuorman kärryyn. Sitten ei muuta kuin "koslaan" ja ajelimme yhdessä Tampereelle, Terolle. Oriveden ABC:llä söimme. Tero oli tekemässä työhommiaan kotona. Heittelimme kolmisin puut kärrystä heidän rintamamiestalonsa pienestä ikkunasta alakertaan. jutustelimme ja joimme kahvit. Eelis, Aaro ja Nooa saapuivat koulusta. Solakoita jalkapalloilijapoikia. Mari oli vielä töissä. Taisi olla 16 maissa kun lähdimme köröttelemään kotia kohti. Petäjäveden jälkeen satoi kuin saavista kaatamalla. 

Kävimme "Timoilla" viemässä "Terojen" Milenalle lähettämän 1 v synttärilahjan - todella kauniit, kiiltävät, punaiset, Teron Kiinasta ostamat kengät. Timo ja Miro olivat juuri lämmittämässä saunaa kun tulimme heille - ja minuahan ei tarvitse kovin montaa kertaas käskeä siihen(kään) hommaan. Niinpä kun olimme juoneet kahvia ja sen kanssa iltapalaa, istuimmekin kohta Timon kanssa mukavissa löylyissä - taisi ainakin kolme kertaa tulla käydyksi löylyissä ja välillä vilvuuteltua saunan/mökin syksypimeällä kuistilla. 

Selvittyämme kotiin joimme teetä ja otimme vielä palasta.

Jatkelen lainailuja edellispäivien malliin:

"Rukoileva

Uskova työntekijä on rukouksen ihminen. "Kun Daniel sai tietää, että tällainen määräys oli annettu, hän meni taloonsa ... kolme kertaa päivässä Daniel polvistui siellä ja rukoili ja kiitti Jumalaansa, niin kuin hänellä ennenkin oli ollut tapana" (Dan. 6:11).
Daniel oli aikansa vaikutusvaltaisimman valtion johdossa. Harvat meistä koskaan saavat kantaakseen niin suurta vastuuta kuin hän ja kohtaavat yhtä vaativia aikatauluja kuin hän. Silti hän tiesi rukouksen olevan niin tärkeää, että hän asetti kaiken muun edelle. Jos et rukoile säännöllisesti, työsi kärsii" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s.112).

Siunausta!

Ps. "Niin kuin peura janoissaan kaipaa vesipuroa, niin minä kaipaan sinua, Jumala" (Ps. 42:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti