20150907

7.9.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut viel täskii yhdelle lapsen lapsellemme - eli Mirolle! Hyvä nimi ja mukava poika - kuten tietenkin jokaisella/jokainen lastenlapsella/lastenlapsi. 

Marja-Leena kävi tänä aamuna laittamassa/viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Kun minä nousin, oli hän jo alustelemassa sämpylätaikinaa, Aamupalaa ja kahvia. Pilvinen päivä. Luin Valitusvirsiä. Laitoin takkaan tulen.

12 maissa hain Danielin koulusta meille. Hiukan pörräsi pikku-mopolla paihapiirissä.13 haimme Danielin kanssa Emilian. Samalla reissulla Daniel haki kotoa linkkarinsa ja laudanpalat, joihin on tehnyt kaiverruksia - mm. oman nimensä, sekä joitakin kuvia. 

Söimme. "Remusimme" Danielin kanssa. Emilia laittoi mummin tukkaa ja teki hänelle ehostuksia. Daniel myös teki niitä kaiverruksiaan laudanpätkiin. Lupasin hommata hänelle pienen taltan, jolla olisi parempi kaiverrella.

Kävin Emilian ja Danielin kanssa kävelemässä 1.1 km lenkin tässä lähellä hiljakseen. Alkoi sen verran satraa, että vähän kasteli.

Terhi-Marja haki töistä tullessaan lapsensa kotiin.

17 maissa lähdimme M-L:n kanssa "Timoille". Miron otimme Uuraisilta kyytiin. Kävimme sieltä myös ottamassa pizzan - sellaisen, joka on Miron mielestä hyvänmakuinen. Onhan Miron nimipäivä. Timo oli rakentelemassa liiteriä mennessämme. Söimme kaikenlaisia herkkuja - kolminkertaiset tarjoilut oli. Milena on kyllä mukava iloinen pieni tyttö. Osaa jo vaikka mitä - kiepsahtaa vaikka matalalle pöydällekin. Hyvät olinimipäivät. Ennen 20 olimme kotona takaisin.

Minussa on ollut tänään aikamoinen flunssa - lienee tullut toissa iltana urheilukentällä, kun venyttelin hikisenä kävelyn välissä. 

Lainausta:

"MEIDÄN OSUUTEMME TYÖNTEOSSA

Meillä kaikilla on työhömme liittyen tiettyjä tehtäviä. Raamattu paljastaa, että itse asiassa palvelemme työllämme Herraa, emme ihmisiä. "Mitä teettekin, tehkää se täydestä sydämestä, niink uin tekisitte sen Herralle ettekä ihmisille. Muistakaa, että saatte Herralta palkan, osuutenne perinnöstä. Palvelkaa Herraa Kristusta" (Kol. 3:23-24).
Tällä katsantotavalla on syvälliset vaikutukset. Mieti, miten suhtaudut työntekoon. Jos voisit nähdä Jeesuksen Kristuksen esimiehenäsi, tekisitkö työsi uskollisemmin? Tärkein kysymys, johon sinun tulee vastata joka aamu aloittaessasi työnteon, kuuluu: Ketä palvelen työlläni? Palvelet työlläsi Kristusta" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana s.106).

Siunausta!

Ps. "... teettepä mitä tahansa, tehkää kaikki Jumalan kunniaksi" (1. Kor. 10:31).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti