20181201

1.12.

Niimpä se sitten alkoi - joulukuu. Varsinkin lapsena odotettu. Nousimme hyvissä ajoin. Plussalla 0.6 astetta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Johanneksen evankeliumia.

9.15 lähdimme Marja-Leenan kanssa kylälle, Majakalle, Joulumyyjäisiin. M-L:lla leipomuksia mukanaan. Monenlaistahan sinne olivat ihmiset myytäväksi tuoneet. Terhi-marja oli siellä kahviosastolla. Sinne minäkin jäin "istua kojottelemaan", arpoja ostamaan ja kahvia juomaan. 10 aikaan myyjäiset alkoivat, 12 aikaan loppuivat. Tulimme M-L:n kanssa kotiin.

M-L laittoi ruokaa - paistettuja muikkuja ja höyryttämällä kypsennettyä lanttua. kahvia.

Loikoilua ja kirjan lukemista.

Tyhjensin tuhkat takasta ja sytyttelin siihen valkean.

Denis soitti saunaan. niimpä menimme M-L:n kanssa - hän ei saunaan. Deniksen ja Rautasen Jussin kanssa saunoin. 

Soittelin velimiehelle kotipuoleen.

18:ksi menin käymään kylällä, Majakalla. Siellä olivat Denis ja Antti odottelemassa nuoria Iltamajakkaan. Tarjoilua olivat jo laittaneet valmiiksi. Minäkin siinä kahvia ryyppäilin ja tarjottavaa maistelin. Rukoilimmekin yhdessä heidän ja Rautasaaren Vesan kanssa, joka oli tullut piipahtamaan tien toisella puolella olevista moottoripyöräkerhon tiloista - jossa myös on nuorille ilta lauantaisin. Jumala siunatkoon työn molemmissa paikoissa.

Kotiuduttuani vielä iltapalaa ja teetä. 

Siunausta!

Ps. "Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka antaa meille voiton meidän Herramme jeesuksen Kristuksen kautta! Sentähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa" (1. Kor. 15:57-58).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti