20191218

18.12.

7 maissa ylös. Leuto sää. Kahvia ja aamupalaa. Kävin viemässä Emilian 8:ksi kouluun. Danielin 9:ksi.

10:ksi menin Saarijärven seurakunnan Seurakuntatalolle, jossa oli palaveri paikkakunnan seurakuntien työntekijöille ja edustajille. Minäkin olin saanut sinne kutsun. Joimme "joulukahvit". Esittelimme itsemme toisillemme lyhyesti. Sitten oli tarkoitus alkaa käsittelemään seurakuntien yhdessä järjestämiä tilaisuuksia ja tapahtumia. Palaveri oli hyvin lyhyt, sillä sen suunnitelma muuttui hyvin radikaalisti. Se taerkoittaa myös, että yhteistyökuvio muuttui hyvin radikaalisti.

Kirjoittelin s-postikeskustelun avauksen - vakavasta asiasta.

Palattuani kotiin purkailin matkavarusteitani - sen matkan, jolta viime yönä saavuin kotiin.

12 hain Danielin koulusta kotiin. sanoi menevänsä pakkailemaan jääkiekkovarusteita - tänään kun on heillä ottelu Karstulassa.

Ruokaa ja kahvia.

Marja-leena meni hakemaan Emilian koulusta ja samalla kävi kauppa-asioilla.

Vastailin s-postikeskusteluun.

Kävin 8.3 km sauvakävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. Satoi aikalailla lunta. Paluumatkalla tuuli vasten naamaa. Matkan aikana, jolta viime yönä tulin, en käynyt kertaakaan lenkillä.

Laittelin takkaan tulen.

19:ksi menin Pyhän hengen iltaan helluntairukoushuoneelle. Jouko Reenilä johteli. Hän, Hannu-Heikki Hyppönen, Timo Hurskainen ja Jussi Rautanen olivat bändinä johtelemassa lauluihin. Paavo Järvinen saarnasi. Oli aivan erinomaisen sopiva puhe siihen iltaan, sillä sukulaisemme tuli illassa uskoon. Kiitos Jumalalle!

Iltapalaa ja teetä.

Vastailin s-postikeskusteluun.

Siunausta!

Ps. "Rakkaani! Kun minulla on ollut harras halu kirjoittaa teille yhteisestä pelastuksestamme, tuli minulle pakko kirjoittaa ja kehoittaa teitä kilvoittelemaan sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu. Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen. Vaikka jo kerran olette saaneet tietää kaiken, tahdon kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Herra, joka oli pelastanut kansan Egyptistä, toisella kerralla hukutti ne, jotka eivät uskoneet, ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksixsuuren päivän tuomioon; samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevatkaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta" (Juuda 1:3-7).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti