20191202

2.12.

Niinpä. Nousu uuteen päivään hyvissäajoin. 5.6 astetta pakkasella 7pinnassa. Aamupalaa ja kahvia.

Vein Emilian 8:ksi kouluun. Palattuani jatkoin vielä kahvistelua. 9:ksi kävin viemässä Danielin kouluun.

9.30 maissa ajelin Majakalle. Olin mukana heidän aamuipalaverissaan. Klo 10 puhuin siellä "kaikelle kansalle."

Palattuani Majakalta ruokaa ja kahvia. Marja-Leena kävi kylällä kauppa-asioilla. Samalla reissulla haki Emilian ja Danielin koulusta kotiin.

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin 38. Lähettelin sitä s-postin kautta niille, jotka saavat sen sitä kautta.


Kävin Rantalan jussin kanssa mionistelemassa Rintamaposteja. Kiitos Jussille! Jakelin sitä muutamiin kylällä oleviin laatikoihin ja luukkuihin niille, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan.

Samalla reissulla kävin urheilukentällä 10 km sauva-lumessakävelylenkillä. Kuu - vahvempana kuin sirppi - loisti kauniina ja kirkkaana taivaalla, ynnä tähtiä kiilui taivaankannella. N. 6 pakkasella. Paluumatkalla kävin kaupasta ostamassa mm. 50 kg linnuille siemeniä. 

Laitoin takkaan tulen.

M-L neuloi. Selasin vähän tulleita hengellisiä lehtiä - Näky ja RV. Patmosta myös siinä samalla tuli kuulosteltua.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Mutta rauhan Jumala, joka on kuolleista nostanut hänet, joka iankaikkisen liiton veren kautta on se suuri lammasten paimen, meidän Herramme Jeesuksen, hän tehköön teidät kykeneväksi kaikkeen hyvään, voidaksenne toteuttaa hänen tahtonsa, ja vaikuttakoon teissä sen, mikä on hänelle otollista, Jeesuksen Kristuksen kautta; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen" (Hebr. 13:20-21).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti