20191206

6.12.

Hyvää Suomen 102:tta Itsenäisyyspäivää! Kiitos Jumalalle maastamme!

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Ilolan Nikolle ja Malviston Niilolle!

Lämpöasteiden puolella noustessamme - olisiko ollut 1.5 astetta. Virittelimme jouluvalot ja kynttilät palamaan. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jesajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

10:ksi ajelimme M-L:n kanssa Majakalle. M-L:lla oli leipomuksia mukana. Siellä myytiin niitä  - ja jotakin muutakin - Majakan työn hyväksi. Oli myös mahdollisuus ostaa arpoja. Kahvitarjoilu oli myöskin samaan tarkoitukseen. Tulimme kaupan kautta kotiin.

Laitoin takkaan tulen.

Seurasimme Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelusta netin kautta.

Seurasimme Puolustusvoimien paraatia Tampereelta netin kautta.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin 10 km kävelylenkillä märkälumisella urheilukentällä. Kasteli sukat ja tossut. Aluksi satoi aikalailla. Usvaa nousi hangen pinnasta. Kun sade lakkasi, nousi sumu ylemmäs. Kohtapa puolikkaasta suureneva kuukin jo kurkisteli itsenäisyyspäivän kävelijää. Pineltä kentältä oli hyvä seurata soihtukulkuetta, joka kulki srk-taloltapäin kentän päädyssä olevaa jalkakäytävää ja kirkon ohi keskustaan päin. Yli 50 henkeä kulkueessa.

M-L leipoi lenkkini aikana sämpylöitä.

Meillä on tänään palanut sinivalkoisia kynttilöitä.

Seurasimme Linnanjuhlia. Samalla iltapalaa ja teetä. Mitäpä jos olisi uskovainen presidentti, joka järjestäisi Jumalaa kunnioittavat Linnanjuhlat. Olisihan meillä aihetta sellaisiin. Ajattelitko, että kylläpä se nyt vuolija...

Siunausta!

Ps. "Sillä: "kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin ruohon kukkanen; ruoho kuivuu, ja kukkanen varisee, mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti." Ja tämä sana on teille ilosanomana julistettu" (1. Piet. 1:24-25).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti