20191229

29.12.

Rauhaa! Tämä nyt ei ollut Rauhan kutsumista - sillä tänäänhän on Rauhan nimipäivä - vaan tehvehdys. Onnittelut kaikille Rauhoille!

Mutta, mutta. Tänään on kuitenkin juhlapäivä yhdellä meille - mummille ja vaarille - rakkaalla neitosella: Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut Emilialle, tyttäremme tyttärelle, vielä tässäkin, sinne itärajan taakse! Sieltä tuli kuvia, jossa sinua juhlittiin. Meillä taitavat olla juhlat edessä sitten kun tulette sieltä kotiin.

Pakkaset olivat taas huvenneet - nousun aikoihin 2.3 astetta miinuksella. Aamupalaa ja kahvia. Menimme klo 10 alkavaan Rukoushetkeen helluntairukoushuoneelle - 1-2 rukoilijaa. Salmen haimme mennessä mukaan.

11 alkoi yläkerrassa Sunnuntaijuhla, jonka johti Vesa Rautasaari. Anne ja Hannu-Heikki Hyppönen puhuivat. Bändi johteli ylistys- ja muihinkin lauluihin.

Kotiuduttuamme söimme kohta.

Torkkuilua.

Tulet takkaan.

16:ksi menin One Way-seurakunnan tilaisuuteen - kun oli vähän asiaakin. Samuli Peiponen johti ja piti aloituspuheen. Samuli Lahtela piti saarnan.

Palattuani luin kirjaa.

Iltapalaa ja teetä. M-L teki torttuja.

"Kiina kieltää lapsilta pyhäkoulun

Kiinan uudistetun uskontolain tultua voimaan helmikuussa 2018 olemme pyrkineet aiempaa enemmän tukemaan Kiinan kristittyjä. Viranomaiset yrittävät kaikin keinoin hajottaa seurakunnat ja siten estämään uskovien yhteyden sekä uskossa kasvamisen. Lastenon kiellettyä mennä toistaiseksi yhä toimintaansa jatkaviin seurakuntiin - pyhäkoulut on siis myös kielletty.
  Tässä tilanteessa pidämme tärkeänä, että uskovilla kiinalaisilta vanhemmilta löytyvät taidot ja keinot kertoa itse lapsilleen Jeesuksesta.
  "Pyhäkoulu paketissa" kampanja palvelee sekä uskovia vanhempia, että heidän lapsiaan..." (Marttyyrien Ääni, 6/2019, s. 4).

Siunausta!

Ps. "Mutta älkää unohtako tehdä hyvää ja jakaa omastanne, sillä senkaltaisiin uhreihin Jumala mielistyy" (Hebr.13:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti