20191205

5.12.

3.0 astetta plussalla 7 maissa. Itsenäisyyspäivän aattoa elellään. Aamukahvien ja pienen aamupalan jälkeen kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi. Palattuani lisää kahvia , ym. Luin jesajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme M-L:n kanssa kylällä asioilla. Tapahtuipa siellä ilmeinen ihmekin - kuin olisi enkelin tavannut, vaikka ihminen kyllä kyseessä oli. Sitä(kään) juttua ei voi selittää muuksi kuin Jumalan yliluonnolliseksi johdatukseksi. Liittyy tulevaan matkaan.

Tein tulevaan reissuun liittyviä asioita.

Hain Danielin koulusta 13 maissa.

Söimme - hernekeittoa ja pannaria. Sehän se on hyvä parivaljakko - armeijassakin, jossa sitä tuli syötyä "kolmen alokasajan" verran.

14 hain Emilian koulusta kotiin.

M-L on tänään leiponut huomisiin myyjäisiin, vai onko kyseessä kahvitilaisuus, Majakalle. Ei ole laittanut "leiviskäänsä liinaseen", vaan vaihetuspöydälle - vaikka kyllähän sitä liinasia leipomustenkin päälle leipomisvaiheissa laitetaan. Hyvät ovat olleet tuoksut meijjän huushollissa tänään.

Jatkoin vielä reissuun liittyvien asioiden hommailua. Ne sain selväksi.

Kävin urheilukentän lumilla 10 km sauvakävelylenkillä. Lumi oli märkää. Tossut ja sukat kastuivat, vaan se ei haittaa. Puolikas, kasvava, kuu näkyi välillä taivaalla nopeasti liikkuvan, ohuen, pilviverhon takaa. Satoi välillä kovastikin - tuntui, että myssykin ihan rapisi.

Kävin vilkaisemassa WINLED-areenalla Danielin jääkiekkoharkkoja. Tiistaina heillä oli peli, mutta en päässyt katsomaan kun oli muuta menoa.

Lenkin jälkeen join kahvia - ja pääsin maistelemaan kääretorttua, joka oli juuri valmistettu. Ja hyvälle maistui.

Denis soitti saunaan. Niinpä menin. Hänen ja Danielin kanssa löylyteltiin.

Iltapalaa.

Siunausta!

Ps. "Sillä Herra on henki, ja missä herran Henki on, siinä on vapaus" (2. Kor. 3:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti