20191219

19.12.

7 aikaan nousin leutoon torstaihin. Aamupalaa. Kahvitkin keitin, vaan en ennättänyt juoda. laitoin termokseen mukaan. Kävin ensin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi, samantien jatkoin suoraan kohti Jyväskylää. Menin 10:ksi siellä sovittelemaan niitä "korvakoruja" itselleni. Molempiin korviinhan net laitettiin. 71 vuotiaana ne sellaiset sitten tartti vuolijan laittaa. Olisit kyllä tarvinnut jo aikaa sellaiset, on aiheellinen ajatus. Sain todistaa ihmiselle, joka minua palveli "koruasioissa". Et ei nyt kellekään tule väärinkäsitystä, niin kuulolaitteethan sitä vuolija sai korviinsa. Matkalla ryyppäilin kahvia termoksesta.

Ajelin kotiin. Marja-Leena oli leipomassa - joten jo ulko-ovella oli hyvät tuoksut vastassa. Ennätin kahvit juopasta ja menin hakemaan Danielin 12 koulusta kotiin. 14 Emilian.

Söimme.

Kävin 9.3 km sauvakävelylenkillä keskustan suunnassa. Paluumatkalla oli M-L naapurin kanssa menossa kylälle asioille.

Sytyttelin tulen takkaan.

Emilia soitteli, että tulenko saunaan heille. menin. Danielin ja Deniksen kanssa saunottiin.

Iltapalaa ja teetä.

Tänään tuli taas TV7:sta Rukousta ja paastoa Suomen puolesta-lähetys, joka kesti monta tuntia. Osan seurasin.

Että, sellasta.

Siunausta!

Ps. "... Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestaan saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia..." (Room. 1:24-28).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti