20210710

10.7.2021.

Lauantai. Nukuttiin kohtalaisen pitkään. Noustessa 25.3 astetta lämmintä. Taivas oli harmaa.

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella  Luin siellä Psalmien kirjaa, sekä rukoilin. Sää on melkoisen "hauvikasta." Ukkonenkin jostain vähän kuului.

Vähän sellainen olotila, että haluaisi vain olla. Se on minulla sellaista yleensä esim. jonkin tilaisuuden jälkeen, jossa on itsellä vastuita - niin kuin esim. eilinen Nuotioilta.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin urheilukentällä 1.2 km kävelyllä. Meinasin kyllä kävellä pitempään, mutta alkoi satamaan niin kovasti, että en jatkanut. Muuten olisin saattanut jatkaa, mutta kun oli tarkoitus mennä kauppaan samalla reissulla, niin sateen vuoksi olisi ollut kuin "uitettu koira." Niinpä kävin kaupassa ja tulin kotiin.

Kahvia.

Poljeskelin kuntopyörää 45 min. Samalla lueskelin kirjaa.

Kävin saunassa polkemisen jälkeen. "Hikireiät" olivat hyvin auki. Takapihalla oli mukava "vilvuutella" saunomisen jälkeen.

Saimme kuvia Norjan kävijöiltä - Terhi-Marjan perheeltä. Olivat jo Suomen puolella. Saana kuitenkin kuvissa leiripaikalle näkyi.

Iltapalaa, teetä.

Seurailin uutisia.

21.45 tienoilla n. 23 astetta lämmintä.

Siunausta!

Ps. "Kiitetty olkoon Herra Jumala, Israelin Jumala, ainoa, joka ihmeitä tekee. Kiuitetty olkoon hänen kunniansa nimi iankaikkisesti, ja kaikki maa olkoon täynnä hänen kunniaansa. Amen, amen" (Ps. 72:18, 19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti