20210708

8.7.2021.

Torstai. 19.2 astetta lämmintä nousun aikaan. Harmaa taivas. Oli satanut vettä - ja tihkutteli silloinkin.

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella. Siellä luin myös Psalmien kirjaa ja rukoilin.

Kahvia.

Kävin hakemassa peräkärryn "Terhien" pihasta ja ajelin helluntairukoushuoneelle. Siellä tein varastosta penkkikuorman kärryyn. Tuoleja ja muutaman lasipöydän myös lastasin, sekä tarjoilupöydän. Huomenna niitä nuotioillassa Saarijärven torilla tarvitaan. Tulehan sinäkin sinne! Tarjoilut ovat hyvät - sekä hengellisesti, että "suuhunpantavasti." Nokipannukahvia, lettuja ja makkaroita on, näetsen, tarjolla. 

Ruokaa ja kahvia takapihan puolella. Aurinkokin jo taas paistoi -eikä ollut kylmä.

Kävin urheilukentällä 8 km kävelylenkillä. Viimeisillä 15:llä 400 metrin kierroksella tein jokaisella 100 m ns. vedon. 27.28 astetta lämmintä.

Eilen, ollessani urheilukentällä lenkillä, sinne tuli mies kävelemään sauvakävelyä. Tuli sydämelleni, että haluan hänen kanssaan puhella. Aamupuolella jo rukoilin mm. sitäkin, että Jumala tänäänkin johdattaisi, että voisin olla siunaukseksi jollekin ihmiselle - että voisin todistaa jollekin. Koin, että tämä sauvakävelevä mies oli sellainen, jolle kuuluu todistaa. Niinpä, kun sain hänet kiinni, sovitin askeleeni hänen vauhtiinsa. Juttelimme. Puhuimme hengellisistäkin asioista ja sain todistaa hänelle. Rukoilin kentälläkin, ennen kuin juttelimme, että minulle annettaisiin oikeita sanoja. Kun pyytää, niin voi myös uskoa saaneensa.

Tänäänkin rukoilin aamupuolella, että voisin jollekin viitoittaa tietä oikeaan päämäärään heidän elämässään. Kentälle saapui kaksi heittäjää. Kuulaa ja painonheittoa he treenailivat. Jossain vaiheessa pysähdyin heidän kohdalleen ja aloin jutella. Olivat valmistautumassa kuun vaihteessa oleviin Aikuisurheilun SM-kisoihin. Saarijärveläisiä miehiä. Jonkun kierroksen jälkeen pysähdyin uudelleen heidän kanssaan juttelemaan. Puhuimme hengellisistä asioista - Jeesuksen valmistamasta pelastuksesta - ja sain todistaa heille. Rukousta nyt heidänkin puolestaan.

Tultuani lenkiltä, oli M-L tempaissut ruohonleikkurin käyntiin ja hurisutteli nurmikkoa takapihan puolella.

Iltapalaa ja teetä.

Tänäänkin saatiin kuvia Norjan kävijöiltä - Terhi-Marjalta, Denikseltä, Emilialta ja Danielilta. "Timoilta" tuli kuva, jossa Milenan hihassa istuskeli perhonen.

Uutisetkin seurailin.

Iltapalaa vähän lisää.

23 astetta lämmintä 22 maissa.

Siunausta!

Ps. "Kiittäkööt Häntä taivaat ja maa, meret ja kaikki, mitä niissä liikkuu" (Ps. 69:35).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti