20210731

31.7.2021.

Viimeistä viijjään - nimittäin päivää heinäkuussa.

Lauantai. 15.9 astetta lämmintä 9 jälkeen, auringon puolella. Oli satanut.

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella, ulkoruokinnassa. Siellä myös luin Psalmien kirjaa, hengelliseksi ravinnoksi, sekä rukoilin.

Kahvia. Radio-Patmoksesta kuuluu tämän viikonvaihteen aikana lähetyksiä luterilaisen Lähetyshiippakunnan Kesäjuhlista. Huomenna siellä asetetaan/vihitään virkaansa uusi piispa Lähetyshiippakunnalle: Juhana Pohjola. Siunausta hänen työhönsä - ja koko hiippakunnalle, joka uskoakseni on siunaus Suomelle ja laajemminkin. 

13:ksi ajelin Häkkilään Saarijärven One Way-seurakunnan järjestämiin telttakokouksiin. Teltta on pystyssä Matti ja Tuula Lehtomäen pihassa. Teppo Lehtomäki piti aikaan sopivan raamattutunnin, joka olisi hyvä kuunnella kaikkien seurakuntien ihmisten. Raamattutunti, jonka aiheena oli  Kenen joukoissa seisot?, on kuunneltavissa: One Way Saarijärvi you tube. Suosittelen. Raamattutunnin jälkeen oli väliaika, jossa oli hyvät tarjoilut: makkaroita, salaattia, lettuja, kahvia. Klo 15 alkoi herätyskokous, jossa oli pari hyvää todistusta ja Teppo Lehtomäen rikassisältöinen, erinomainen puhe. Puhe on kuunneltavissa: One Way Saarijärvi you tube. Huomenna on vielä yksi tilaisuus teltalla Häkkilässä klo 12. Olen siinä puhumassa.

Tilaisuuksien jälkeen ajelin kotiin. Mustia pilviä oli taivaalla.

Ruokaa ja kahvia.

Tsekkailin Tokion olympialaisten tuloksia.

Iltapalaa 

Seurasimme uutiset.

Tänään saimme kuvia Terhi-Marjan "perreen" matkasta: Power Parkista ainakin.

Siunausta!

Ps. "Pysyköön Herran kunnia iankaikkisesti. Saakoon Herra teoistansa iloita" (Ps. 104:31).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti