20210722

22,7,2021.

Syvämmelliset onnittelut Leenoista ykköselle - Marja-Leenalle - nimipäivän johdosta! Nyrösen Leenalle myös syd. onnittelut!

Täälläpä taas tämä Vuolija - mies, joka kirjoittelee joka päivä näitä "itsestäänselvyyksiä" - mutta välillä raapaisee ihan asiaakin johonkin lomaan.

Torstaihan se tulla toksahti. Nousun aikoihin 14.7 astetta lämmintä. Harmaa taivas. Tuuleskeli. Tänään - ymmärsin - on tuolla pääkaupungin suunnalla rikkoontunut helleraja. 

Aamupalaa ja kahvia.

Lähdin M-L:lle kuskiksi, kun hän kävi ostamasta Äänekosken Tokmannilta pölyimurin - sellaisen akulla toimivan, saareen. Hirsien "saumoja" ja nurkkia meinaa sillä tohhuutella.

Kahvia kauppareissun jälkeen.

Torkuttiin hieman.

Ruokaa ja kahvia.

Kävimme jakamassa M-L:n kanssa loput - n. 150 kpl TV7;n lehtiä ja kutsuja tilaisuuteen. Pajupurolle jaettiin ja teiden varsille sen ympäristöön. Myös Rahkolan suunnalle hieman niitä jäi - ja tietenkin tänne meidän naapurustoon. Vettäkin sateli jonkin verran - ainakin nimeksi.

Kahvia.

Kävin urheilukentällä 8 km kävelylenkillä.

Iltapalaa ja teetä/kahvia.

Seurasin uutiset.

Tänään saimme kuvia Terolta. Olivat olleet eilen illalla vanhoilla pyörillä ajelemassa. Sellainen pyöräilytapahtuma, jossa ajetaan sellaisilla menopeleillä ja vaatetuskin on sellainen vanhanpuoleinen. Näkyi olleen mukana myös Metsälän "Eetu", Esa.

Siunausta!

Ps. "Iloitkaa Herrassa, te vanhurskaat; kiittäkää hänen pyhää nimeänsä" (Ps.97:12).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti