20210717

17.7.2021.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Könösen Ossille!

Lauantai. Heräsimme Mäntyluodossa. 17 astetta lämmintä 9 maissa varjossa. Sininen taivas. tuuli jonkin verran Luoteesta. 

Kävin uimassa.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa mökin kongilla. Rukousta.

Laittelimme paikkoja lähtökuntoon ja tavarat veneeseen.

Ennen 13 lähdimme järvelle moottorilla. Ajoimme Selkäsaaren itäpuolelta. Näkyi rannan asutus paremmin. Rannassa vaihdoimme vaatteet ja ajelimme katsomassa Seppäsen taloa, jossa en ole käynyt kymmeniin vuosiin. Asumaton. 

14:ksi menimme syntymäkotitantereilleni - puimalatoon. Siellä alkoi tätimme, Annin, muistotilaisuus silloin. Lähisukulaisia paikalla. Tätini haudattiin jo "viime sulilla", mutta Corona-pandemian takia muistotilaisuutta ei silloin pidetty. Se pidettiin nyt. Onhan se eri tunnelmainen tällä tavalla, kuin heti silloin kun on ollut hautaan siunaaminen. Muistotilaisuus kuitenkin. Tarjoilua. Muistelua. Puhuin. Sydämessä halu puhua evankeliumia myös sukulaisille.

Ajelimme M-L:n kanssa Hankasalmen kautta kotiin. Olimmeko kotona kenties 19 maissa. Saatuamme tavarat autosta, lähti M-L käymään kaupassa. Minä imuroin huushollin.

Seurasin Lapinlahden yu-kisoja netin kautta.

Iltapalaa ja teetä.

Valmistautumista huomiseen puhumiseen - jota olen kyllä tehnyt aikaisemminkin. Sunnuntaijuhlassa, Saarijärven helluntaiseurakunnassa, klo 11.

Tero, Mari, Eelis ja Nooa tulevat vielä illalla meille. Tero ja mari olivat myös Kangasniemellä muistotilaisuudessa. Hakevat pojat JKL:stä ohimennessään junalta ja tulevat tänne myöhään.

Siunausta!

Ps. "Herra Sebaot, autuas se ihminen, joka sinuun turvaa" (Ps. 84:13).

1 kommentti:

  1. Otan osaa. Meilläkin muistotilaisuutta suunnitellaan, pitäisi myös kattava hautauspalvelu etsiä. Nämä ovat surullisia aikoja. Täytyy kuitenkin antaa aikaa surutyölle. https://kukkajahautaustoimisto.fi/hautauspalvelut/

    VastaaPoista