20210718

18.7.2021.

Sydämelliset 23 v-hääpäiväonnittelumme Timolle ja Pialle! Siunausta "ethenkäsin!"

Edellisen yön meillä olivat Tero, Mari, Eelis ja Nooa. 

Ylösnousun aikaan 21.3 astetta lämmintä. Tuuleskeli. Pilviä.

Aamupalaa ja kahvia takapihalla. Luin siellä Psalmien kirjaa. Rukousta.

10:ksi menin helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen, alakertaan. 2 henkeä.

11 alkoi Sunnuntaijuhla yläkerrassa. Jussi Rautanen johteli. Maju Aho ja Seija Suuronen olivat musiikissa. Pidin ns. saarnan. Kokouksen alkupuolella tuli kovasti vettä ja ukkonen ja ukkosti, sekä oli kovia tuulenpuuskia. Tilaisuuden loputtua kahvitarjoilu alakerrassa. Tero ja Marikin olivat mukana tilaisuudessa.

Söimme. Tero, Mari, Eelis ja Nooa myös meillä. 

Ennen 17 saapuivat Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel meille täytekakkuineen, muine herkkuineen, kuivattuine poronsydämineen ja Norjalaisine ruskeine juustoineen. 

Timo, Pia, Milena ja Minja saapuivat myös kohta 17 maissa. Timolla oli ollut musiikkivastuu kokouksessa Uuraisilla. Milena ja Minja olivat ennen sitä olleet yu-kisoissa Hirvasella. Minja oli voittanut sarjansa. Milena oli ollut toinen. Mitalit kaulassa tytöt meille tulivat. Lajeina pituus ja pikajuoksu. Onnittelut molemmille!

Vietimme jo aikaisemmin olleita Danielin ja Eeliksen synttäreitä - siksihän niitä herkkuja oli monenlaisia Terhi-Marjalla mukanaan, kun tuli. Samallahan se tuli juhlituksi Pian ja Timon hääpäiväkin.

Kävimme Deniksen. Teron ja Timon kanssa saunassa. Siinäpä sitä iltaa vietettiin. Katsottiin Minjan temppuilua. Vähän rukoiltiinkin.

"Timot" lähtivät kotiin. Samoin "Terhitkin." "Terot" jäivät meille yöksi.

Siunausta!

Ps. "Minä sanon: Ikiajoiksi on armo rakennettu, sinä olet perustanut uskollisuutesi taivaisiin" (Ps. 89:3).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti