20210712

12.7.2021.

Maanantai. Olihan se lämmintä heti aamusta. M-L kävi aamusta kauppa-asioilla.

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella. Siellä luin myös Psalmien kirjaa ja rukoilin.

Kävin kylällä. Ensin tk:sta hakemassa neuloja ja liuskoja - net on niitä sokeritautisen tarvikkeita.

Samalla reissulla kävin urheilukentällä 5 km kävelylenkillä. Unohtuivat tossut kotiin, joten kävelin paljain jaloin muutaman kierroksen. Se tosin ei tuntunut hyvältä - oli niin karhea kentän pinta. ja myös kuuma. kävelin varvassandaaleilla suurimman osan hissukseen.Että sellainen lenkki vaarilla. N. 29 astetta lämmintä.

Söimme takapihan puolella - metsästäjänpihviä, joka maistuipi hyvälle. Kanelikorppukahvit peräruuaksi.

Valmistautumista ensi sunnuntain puhumiseen. Saarijärven - eli kotiseurakunnan - Sunnuntaijuhlassa klo 11. Aihe on ollut jo mielessä "jonnii aekoo ollu."

Iltapalaa ja teetä.

Eilen saimme kuvia "pohisen" kävijöiltä. Yhdessä seisoskeli mies veneessä ja piti käsissään isoa haukea, jonka oli juuri vetänyt ylös Palojärvestä. Danielhan se siellä Tunturi-Lapissa kaloja veteli. Kohta tuli toinen haukikuva. Kalamies on kalamies.

Saimme myös sellaisen kuvan, jossa istui pieni punaposkinen tyttö teltassa, käsissään astia, jossa oli metsämansikoita. Minja käynyt mansikassa.

Tulihan ne uutisetkin kateltua.

Siunausta!

Ps. "Ylvästelijöille minä sanon: älkää ylvästelkö, ja jumalattomille: älkää sarvea nostako. Älkää nostako sarveanne korkealle, älkää puhuko niskoitellen, julkeasti" (Ps. 75:5-6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti