20210705

5.7.2021.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut Mikko Hokkaselle eilen olleet 40 v-päivän johdosta! 

Maanantai. Kortkeathan net oli lämpölukemat ylösnousun aikaan. Kuumien päivien sarja jatkuu.

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella. Siellä puskutraktori ja kaivinkone kokoajan tekevät työtä. "Menetetty metsikkö" sen kun kapenee. Edellisillä sulilla ajoivat sinne oikein todella ison kasan maata ja nyt sitä levitellään. Tulee iso kenttä. Kenties rekka-autoille. Lähelle meijjän pressusaunan kehikkoa tulee toinen reuna kentästä. Josko tekisivät aidan sen kentän ja meidän takapihan väliin. Olisihan se mukava - olis vähän niin kuin omaa rauhaa oleskella. Näkkyypähän, miten käy.

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

Ruohikoitakin pitäisi "parturoida", mutta ei nyt viitsi, kun on niin kuumaa - työntelijälle ei kyllä kuuma haittaisi, mutta nurmikko palaa kovassa paahteessa ruskeaksi, jos "nyylää" lyhyemmäksi.

Kävin jakelemassa tänne "omaan vaikutuspiiriin" joitakin kymmeniä nuotioiltakutsuja. Nuotioiltahan on Saarijärven torilla pe. 9.7. klo 18. Tulehan kuulolle - ja ryyppäämään nokipannukahvit räiskäleiden kanssa. Grillattuja makkaroita voi myös pistellä poskeen. Tuleppa varsin! 2.5 km tuli käveltyäkin kutsuja jaellessa.

Kahvia.

Kävin urheilukentällä 8 km kävelylenkillä. 15:llä viimeisellä 400 m kierroksella tein jokaisella 100 m "lauhkean" vedon. Lämmintä 30 astetta. Vettä kului n. 0.8 litraa.

Palattuani lenkiltä söimme. M-L oli tehnyt hyvät "ruvat." No, ainahan se.

Iltapalaa ja teetä.

Uutisetkinhan ne piti kuulostella.

Siunausta!

Ps. Jumalassa on minun apuni ja kunniani. Minun väkevyyteni kallio, minun turvani on Jumala" (Ps. 62:8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti