20210703

3.7.2021.

Sydämelliset, vaikkakin myöhästyneet, syntymäpäiväonnittelut Vertaisen Veikolle ja neittaanmäen Martille!

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Perälän Arvolle!

Lauantai. 22.8 astetta auringon puolella noustessani "jalanviljaan." Sininen taivas. 

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella. Siellä myös luin Psalmi8en kirjaa ja rukoilin.

Olin kuskina M-L:lle kauppareissulla.

Kahvia.

Jatkoin rukousta takapihalla.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin urheilukentällä 8 km kävelylenkillä. Viimeisillä 15:llä 400 m:n kierroksella tein jokaisella 100 m ns. lempeän vedon. 29 astetta lämmintä kentälle mennessäni. Aurinko paistoi ihka siniseltä taivaalta. Vettä 1 litra lenkin aikana. Ei tosin olisi tarvinnut niin paljon.

Tuli tänään Kansanlähetyspäivien tilaisuudesta sellainen puhe, joka kannattaa kuunnella. Nimittäin Kansanlähetyksen uuden lähetysjohtajan. Daniel Nummelan linjapuhe. Selkeäsanainen sanoma!

Pian lenkiltä tulon jälkeen kävin hikoilemassa lisää - kuumassa saunassa.

Mummin puhelimeen tuli kuvia kahdesta urheasta pikkuneidistä, jotka olivat kylmävesisuihkun alla pihalla. Milena ja Minjahan ne - ja itsekin lorottelivat letkusta vettä niskaansa. Se on kesää.

Meillä kävi vieraita - M-L:n sisko, Marjo, kahden lapsenlapsensa kanssa. Ovat suhteellisen lähellä viettämässä lomaa mökillä. Jätski, mansikka, mehu tarjoilua.  Mukava, kun sukulaisia käy kylässä.

Klo 20 seurasimme netin kautta AlfaTV:stä Ikaalisissa pidettäviä Hopeinen harmonikka ja Kultainen harmonikka-kilpailuja. Eipä olisi tullut muuten seurattua, mutta kun Sonja Lampinen oli myös soittamassa - ja voitti. Eikä sitä himmennä yhtään se, että voitto jouduttiin jakamaan - ensimmäisen kerran noiden kilpailujen historiassa - kun kahdella oli sama pistemäärä. Sydämelliset onnittelumme tässäkin Sonjalle huikeasta suorituksesta!

Harmonikkafinaalia seuratessa tuli nautituksi iltapalaa ja teetä.

Seurasin uutisia.

Siunausta!

Ps. "Rakkaani, minä toivotan sinulle, että kaikessa menestyt ja pysyt terveenä, niin kuin sielusikin menestyy" (3. Joh 1:2).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti