20210706

6.7.2021.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut, täältä meiltä, Ruuttusen Esalle, Metsälän Esalle, Korvajärven Esalle ja Taipaluksen Esalle!

Tiistaita. Sehän on tänään Eino Leinon päiväkin, mutta myöskin runon ja suven päivä. 

Lämmintä oli nousun aikaan, mutta taivas oli harmaa.

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella. Siellä myös luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

10:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle. Yleensä siellä on klo silloin Päivärukoushetki. Nyt ei. Saattaa olla, e3ttei sitä ole ilmoitettukaan, mutta vanha vain vanhasta muistista...

Kahvia.

Kirjoittelua.

Ruokaa ja kahvia takapihalla. M-L oli juuri leiponut hyvän piirakan, jossa päällä punaista viinimarjaa. Pohja taisi olla ruis- ja vehnäjauhoista. Oli hyvää.

M-L osti tässä taannoin jostakin halpakaupasta sellaisen kolmionmuotoisen "kankaan", jonka voi pingottaa auringonsuojaksi. Niinpä se ährättiin takapihan puolelle. Ei se oikein keskipäivän aikaan siinä suojaa - no, korkeintaan yhtä. M-L ei tykkää koko kapistuksesta ja pitää sitä turhana ostoksena. Siinä se nyt on - ja tiedä, josko jo huomenna sen alla istuskellaan.

Kävin urheilukentällä 8 km kävelylenkillä. 15:llä viimeisellä 400 m kierroksella jokaisella 100 m ns. veto. Siinä 28 asteen huippeilla lämmintä. Pilviäkin oli.

Lueskelin hetken kirjaa. M-L kävi kastelemassa "Terhien" kasveja ja kukkia - taitavathan ne kukatkin olla kasveja.

Iltapalaa ja teetä.

Kuvia olemme saaneet lomalaisilta: "Terheiltä" Lofooteilta. "Teroilta  jostakin" kanoottireissulta. Eilen lähti heidän esikoisensa - Aaro - armeijaan. Lienenkö jo kertonutkin.

Alkaa olla maat sileänä takapihan vieressä. Ne levitettiin laajaksi kentäksi. Siihen voisi Terokin pienkoneella laskeutua - kun kylään tulee - niin kuin Matias Trust Punaiselle torille. No, ei tämä kenttä nyt ihan niin iso ole.

22 jälkeen lämmintä 24 astetta. Puolipilvistä.

Siunausta!

Ps. "Kiitetty olkoon Jumala, joka ei hyljännyt minun rukoustani eikä ottanut minulta pois armoansa" (Ps. 66:20).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti