20210714

14.7.2021.

24.3 astetta lämmintä auringon puolella ylösnousun aikoihin. Sininen taivas.

Aamupalaa ja kahvia takapihalla. Siellä luin myös Psalmien kirjaa ja rukoilin.

Laittelimme tavaroita kasaan ja autoon. 12 jälkeen pistimme nokan kohti Kangasniemenä. Sinne päästyämme kävin syömässä "kantapaikassamme", TB:llä. M-L oli niin kylläinen, että jätti väliin.

Sitten vain veneelle. Vene vesille. Tavarat veneeseen ja kohti Mäntyluotoa. Moottori lähti käyntiin, mutta kävi vain vähän aikaa. Soutelin saareen, mikä sekin on ihan mukavaa.

15.30 tienoilla olimme saaressa. Tavart mökille. Siinä välissä kävimme pulahtamassa järvessä. Vesi on niin lämmintä, että ei uskoisi. Olikohan se 27 hellepäivä putkeen tänään? Olen voinut käsittää väärinkin.

Keitimme tulokahvit ja joimme mökin kongilla. Leuto tuuli hieman vilvoitti - enemmän pohjoisen suunnalta. Järvi kimalteli "timanteissa."

Luin hieman kirjaa.

M-L keitti perunasuurimoista puuroa, joka oli hyvää sokerin-kanelin-maidon kanssa. Mukava sitä oli lusikoida mökin kongilla.

Kävin tuikkimassa tulen kiukaan alle. Tuolta käymälän takaa hain kaatuneen, kuivan, pienen riukupuun, jonka sahailin saunapuiksi.

Taisi olla 20 maissa kun hipsin saunaan.Pulahtamassakin piti käydä järvessä. M-L myös. Löylyt olivat mukavat.

Velimies, Heimo, soitteli kirkolta.

Teetä ja vähän näkkäriä.

Oli taas tänään mukava saada kuvia. Lapinkävijät - Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel olivat Rovaniemellä. Jätkänkynttilä-sillalta tuli kuva. Tuli kuva myös Kahdesta pienestä tytöstä - Milena ja Minja - jotka olivat äidin kanssa grillilla herkuttelemassa - ja hyviä olivat kuulemma suuhunpantavat. Timolta tuli myös kuva - taisi olla harjoittelemassa biisejä "levyä" varten.

Enteilee komeaa auringonlaskua. Se alkaa olla jo nyt hieno - klo 20.55 aikoihin.

Se on ilmeisesti hyvin lämmin yö tulossa. Mutta, eihän se lämmin luita riko.

Siunausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti