20150620

20.6.

Sitä sitten nukkui juhannusyön kotosalla vuolijakin - palattuaan eiliten Komista. Tänään - Juhannuspäivänä - tulikin nukutuksi aika pitkään. Marja-Leena nousi seuraamaan netistä Juhannuskonferenssia Iso Kirjasta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Saarnaajan kirjaa ulkona auringossa. 

M-L seuraili enemmän kuin minä konferenssilähetyksiä. Ennen 14 saapuivat Denis, Terhi-Marja, Emilia ja Daniel meille. Seurattiin yhdessä lastentilaisuutta konferenssista. Denis sytytteli tulet takapihan laavun tulipaikkaan. Terhi-Marja paisteli lettuja muurinpohjalla. Denis samalla paisteli makkaroita. Minä pelailin Emilian ja Danielin kanssa jalkapalloa. Vähän tihkutteli vettä, mutta se oli lämmintä kesäsadetta. Sisällä nautimme paistoksia ja kahvia, sekä mehua. 

Kävin 10 km "kävelynomaisella" lenkillä urheilukentällä. Satoikin. Kentäälä oli harjoittelemassa yksi Suomenmestari-tasoinen urheilija - valmistrautui huomisiin Saarijärven Juhannuskisoihin. Juuret täällä Saarijärvellä. Sain mahdollisuuden puhua hänen kanssaan myös pelastuksesta ja todistaa uskoontulostani, sekä suositella uskoontulemista. Yksi keihäänheiton maailmamestarikin oli valmentamassa suojattejaan kentällä - suojatit varmaan osallistuvat huomenna Juhannuskisoihin. Aluksi "käyskelin" 3 km. Venyttelin hieman. Jatkoin 2 km. Vähän venyttelin. 1 km, 2 km, 2 km ja väleissä vähän venyttelyä. 14-15 astetta lämmintä.

Katseltiin vähän nettilähetystä konferenssista.

Iltapalaa.

Siunausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti