20150608

8.6.

Marja-Leena kävi hakemassa Emilian ja Danielin meille aamulla - isä ja äiti kun menivät töihin. Minäkin sitten herättyäni söin aamupalaa ja join kahvia - rappukivelle piti mennä syömään ja istuskelemaan, kun niin komiasti aurinko paisteli. Luin Sananlaskujen kirjaa. M-L luki hartauskirjasta paikan tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin Emilian kanssa kylällä, hakemassa rautakaupasta maalia ja pensselin. Palattuamme maalasimme leikkimökin ikkunan pielilaudat - kaksi ikkunaa - sekä kuistin kaiteet ja myös edellisellä kerralla maalin loputtua maalaamatta jääseet nurkkalaudat. Emilialta ja Danielilta kävi maalaaminen kuin vanhoilta tekijöiltä. Pitkäsen Paavo kävi ollessamme maalaushommissa. Joimme kahvit.

Kävin hetken karsimassa rankoja rankapaikassa. Aurinko paistoi. Kun alkoi kasaantua oikein mustia pilviä, lähdin pois. Ennätin autolle kun alkoi satamaan kovasti tuulen kanssa. Palattuani kotiin, oli Terhi-Marja myös meillä - olivat käyneet kylällä asioilla ja lähdössä kotiin. 

Söimme. Ja kahvia päälle - no, kyllä etupäässä suuhun. Tikka ja jänis ruokailivat pihassa.

Kävin urheilukentällä 10.4 km "kävelynomaisella" lenkillä. Hiljaisella, aluksi 8 km, km-ajoin 8.31., 8.37., 8.10., 7.55., 7.30., 7.28., 8.04., 7.44. Venyttelin. Lopuksi 2 km, km-ajoin 8.05., 7.25. 20 maissa tulin kotiin.

Selkeä ilta.

Jatkoa edellisten päivien lainauksiin:

"9. Harkitse radikaalia elämänmuutosta

Yhä useammat ovat pienentäneet tuntuvasti menojaan päästäkseen nopeammin veloistaan. Jotkut ovat myyneet asuntonsa ja muuttaneet pienempään, vuokranneet huoneiston tai muuttaneet sukulaistensa luo asumaan. Monet ovat myyneet autonsa, josta koitui suuria kuukausittaisia menoeriä, ja ovat ostaneet tilalle käteisellä halvan käytetyn auton. He ovat laskeneet väliaikaisesti elintasoaan päästäkseen vapaaksi veloistaan" (Howard Dayton).

Siunausta!

Ps. "Sillä te tarvitsette kestäväisyyttä, tehdäksenne Jumalan tahdon ja saadaksenne sen, mikä luvattu on" (Hebr. 10:36).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti