20150603

3.6.

Marja-Leena meni aamusta Emilian ja Danielin luo heille. Laittelin aamupalaa ja keittelin kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa. M-L tuli lasten kanssa meille 10 - 11 välillä. Olivat Emilia ja Daniel ottaneet heidän kohdalleen pysähtyneestä kirjastoautosta runsaasti lainakirjoja, joita katselivat ja lueskelivat.

Menin 11:ksi kylälle. Kävin Majakalla, jossa minulle oli tulostettu laulunsanoja perjantain - 5.6. klo 19 - ulkoilmatilaisuutta varten, joka on Linnan kylällä, niinkuin tuossa oikeassa reunassa lukee. Vesa vielä monisteli lisää yhden mukanani olleen sivun. Ennen lähtöäni kylälle ennätin minäkin katsoa vähän Suomi tulessa -lähetystä TV7:sta netin kautta. Rodney Howard-Browne puhui. Palattuani kylältä jatkoin katselua.

Emilian kanssa nidoimme laulujensanoja nipuksi - Emilia kasasi ja minä nitojalla nipsasin kiinni. Muitakin "säätöjä" pe. illan tilaisuutta varten piti tehdä. Se voi joskus olla ikäänkuin "ponnistelua", mutta silloinkin Jumala johdattelee asioita. Näissä hommissa saa "ponnistelutkin" suorittaa levosta käsin. 

Söimme ja joimme kahvia.

Terhi-Marja kävi hakemassa lapsensa töistä tullessaan.

Kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa. menopuolikkaan menin 7.30 min/km, paluupuolikkaan 7.10 min/km. Lämmintä 12-13 astetta. Tuuli aikalailla. Alkoi satamaan kun pääsin kotipihaan. Tänään on ollut myös auringonpaistetta, jos on ollut pilvistäkin.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan - se oli Jesaja 62 - Israel rukousilta, jonka johteli Rautasaaren Kati. Pastorimme Turusen Mika puhui. 13 rukoilijaa.

Palattuani kotiin oli M-L katselemassa Suomi tulessa -kokoussarjan tilaisuutta TV7:sta netin kautta. Minäkin ennätin katsoa vielä pitkään. Rodney Howard-Brown puhui - myös hänen vaimonsa. Paljon oli sellaisia esilletulijoita - niin kuin aamupäivän tilaisuudessakin - jotka halusivat tulla uskoon, tai ottaa Jeesuksen uudelleen elämäänsä.

Jatkoa seuraa aikaisempiin lainauksiin:

"4. Laadi luettelo lainoistasi - kaikesta, minkä olet velkaa

Etenkin silloin, kun velkaa on paljon, monet eivät tiedä, paljonko sitä tarkalleen ottaen on. Sinun on kuitenkin laadittava luettelo veloistasi saadaksesi täsmällisen kuvan taloutesi nykytilasta. Merkitse luetteloon myös kustakin lainasta perittävä korkoprosentti. ... 
Kun tarkastelet korkoprosentteja velkaluettelossasi, huomaat, että velkää on monenhintaista. Lainojen luettelointi auttaa määrittelemään, missä järjestyksessä ne kannattaa maksaa takaisin" (Howard Dayton).

Siunausta!

Ps. "Kuinka siis on? Minun on rukoiltava hengelläni, mutta minun on rukoiltava myöskin ymmärrykselläni; minun on veisattava kiitosta hengelläni, mutta minun on veisattava myöskin ymmärrykselläni" (1. Kor. 14:15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti