20150626

26.6.

Perjantai. Heräsin 4.30. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Korkea Veisua. 5.30. lähdimme pihastamme meidän autolla kolmisin ajelemaan kohti Helsinkiä - kaksi muuta aikuisurheilijaa saapui meille. Vaajakosken ABC:ltä otimme kyytiin vielä yhden kisoihin lähtijän. Matkalla kävimme kahvilla Teboililla Heinolan kohdilla. Olimme perillä kohteessamme sopivasti, että muut - paitsi minä - joiden laji alkoi klo 12, ennättivät tehdä osanoton varmistuksen klo 10.30. mennessä.

Olimme SAUL:n - Suomen Aikuisurheiluliiton - yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailuissa. Paikkana oli maineikas - 105 v. vanha - Eläintarhan urheilukenttä. Kilpailut - joihin oli ilmoittautunut yli 1000 osallistujaa - ovat 26. - 28.6. Kilpailujen suojelijana oli tasavallan presidentti, Sauli Niinistö. Aurinko paistoi. Sää oli hieno koko päivän.

Lajini - 5000 m ratakävely - alkoi klo 13.15. Sarjani on 65 v. Sijoitukseni tänään oli 1. Taisi olla elämäni helpoin kilpailu. Jostain syystä se vain niin tuntui. Aika oli 30.40.47., johon olen suhteellisen tyytyväinen - ajatellen esim. lähellä olevaa Venäjän matkaa. Palkintojenjaon jälkeen emme jääneet seuraamaan kisoja, vaan lähdimme köröttelemään kotiin. Kilpailupaikalla annoin useille kilpailijoille Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosta, sekä sain myös todistaa useille samalla kertaa. Autokuntalaisilleni tietenkin sain antaa myös vihkoset, sekä matkan aikana oli mahdollisuus jutella myös hengellisistä asioista. Kotona oli pian 20 jälkeen.

Kävin saunassa. Söin iltapalaa. M-L oli leiponut - huushollissamme olivat sellaiset hyvät tuoksut.

Jatkan edellisinä päivinä olleita lainauksia:

"Pitäisikö kaikki säästöt käyttää velan poismaksamiseen?

Mielestäni on viisasta olla käyttämättä kaikkia säästöjä velkojen maksuun. Säästössä on hyvä pitää kohtuullinen summa siltä varalta, että tapahtuu jotakin odottamatonta. Jos käytät kaikki säästösi velan lyhentämiseen ja jotakin yllättävää sattuu, joudut todennäköisesti ottamaan lisää lainaa yllättävien kulujen kattamiseksi" (Howard Dayton).

Siunausta!

Ps. "Jos minulla olisi vääryys sydämessäni, ei Herra minua kuulisi" (Ps. 66:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti