20150625

25.6.

Tänäkin aamuna meikäläinen nousi sitten kun Marja-Leena tuli lasten - Emilian ja Danielin kanssa heiltä meille. Haki heidät. Siitä se alkoi iloinen meininki. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Korkea Veisua. M-L luki hartauskirjan kohdan. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Soittelimme yhteisistä kisoihin meno kyydeistä - minun autolla pitäisi liikenteeseen huomenna lähteä neljissä miehin.

Jatkoimme takapihalla hommia. Puutarhatuolit ja pöytä otettiin autotallin ylisiltä porukalla - lapset ja met. Porukalla pesivät niitä painepesurilla mummin kanssa - yhtä tuolia niin kovin, että pinta meni karheaksi. Harjallakin hankasivat välillä. Minä laitoin vielä toisen kerroksen seiniin eilen pystyttämääni katokseen. Kaikenlaisia virityksiä sinne tuli tehtyä - eli, työn kun näkee, niin tekijän tuntee. Nyhertelin siinä hommassa, kun M-L meni lasten kanssa kylälle kauppa-asioille.

Kohta me jo istuimme siellä takapihan majassa syömässä Emilian ja Danielin kanssa. Se oli mukavaa. Tarinoimme siellä. Mummi laitteli liinoja ja kukkia sinne pöydälle. Kahviakin siellä oli mukava käydä aina ryyppäilemässä. Eihän sitä meikäläiset isoja iloja tarvitse.

Kannoimmepa Emilian ja Danielin kanssa tekemäni raskaat tikkaat räystäskourun "säätöä" varten. Kannoimme porukalla vettä myös majamme neljällä kulmalla olevien puiden - vähän kuin juhannuskoivujen - juurelle. Katoksessa on mukava istuskella kun sataa - katto ropisee.

Danielin kanssa siirtelimme polttopuita aidanvierestä pinossa toiseen paikkaan - painoivat aitaa vinoon. Työnsimme aidan suoraan ja homma onnistui hyvin. 

Terhi-Marja haki töistä tullessaan Emilian ja Danielin meiltä.

Kävin 4.2 km "kävelynomaisella lenkillä urheilukentällä. Samalla reissulla hain eilen tilaamani takalasin pyyhkijä autoon. Satoi ja ei satanut. Aluksi 1 km, 10.24 min. Venyttelyä. 1 km, 7.26 min. Venyttelyä. 1 km, 6.15. Venyttelyä. 1 km, 6.48. Kotiin.

Joimme M-L:n kanssa kahvia takapihan majassa. Kävin kylällä hakemassa bensaa autoon - huomenna kun on aikainen lähtö SM-kilpailuihin, Helsinkiin.

Tuli seurattua yleisurheilukilpailuja netin kautta Turusta. Pari suomalaista kävelijää tekivät oman ennätyksensä.

Iltapalaa ja hopeateetä. Kasailin kilpailukamppeita reppuun.

Jatkoa lainauksiin:

"vELAN TAKAISINMAKSUUN LIITTYVÄ VASTUU

Jotkut viivyttelevät maksujaan käyttääkseen lainanantajan rahoja niin pitkään kuin mahdollista.  Sananlaskuissa 3:27-28 kuitenkin sanotaan: "Älä kiellä tarvitsevalta hyvää, milloin sitä tehdä voit. Älä sano lähimmäisellesi: Mene nyt ja tule toiste, huomenna minä annan, kun sinulla kuitenkin on." Uskovien pitäisi maksaa velkansa ja laskunsa niin nopeasti kuin he voivat. Omana periaatteenamme on yrittää maksaa jokainen lasku samana päivänä, jona sen saamme, osoittaaksemme, että tiedämme Jeesuksen Kristuksen tehneen meistä tilivelvollisia talousasioissamme" (Howard Dayton).

Siunausta!

Ps. "Jumala heidän kanssaan todisti tunnusmerkeillä ja ihmeillä ja moninaisilla väkevillä teoilla ja jakamalla Pyhää Henkeä tahtonsa mukaan..." (Hebr. 2:4)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti