20150623

23.6.

Tänäkin aamuna nousi eläkeläisvaari sitten kun Marja-Leena tuli Emilian ja Danielin kanssa meille - kävi hakemassa heidät meille hoitoon. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia, yms. Luin Korkea Veisua. M-L luki hartauskirjasta paikan tälle päivälle. Rukoilimme neljisin keittiön pöydän ääressä.

Ajelimme Danielin kanssa heidän Volkkarillaan - jonka Denis oli aamulla tuonut pihaamme - Karstulan katsastusasemalle, katsastuttamaan auton. Satoi. Läpi meni. Katsastusaseman toimistossa oli kuusi miestä, joille tarjosin hengellistä luettavaa - eli vihkosta: Jumalalla on sinulle asiaa. Kaksi heistä otti. Olihan heillä kommenttinsa miksi eivät ottaneet. Ilmapiiri oli kovin kielteinen. Tuollaisessa miessakissa voidaan kyllä käyttäytyä eritavalla, kuin että jos oltaisi oltu yksin. Kuitenkin tein sen, minkä matkaan lähtiessäni koin. Ajelimme takaisin kotiin.

Kävin 5 km "kävelynomaisella" lenkillä sateisella urheilukentällä.

Söimme.

14.30:ksi ajelin urheiluhierojalle.

17:ksi vein Danielin jalkapalloharjoituksiin Kusiaismäen kentälle. Tunnin he harkat kestivät. Istuskelin autossa ja seurailin heidän edesottamuksiaan. Sateet olivat vaihtuneet auringonpaisteeseen.

Palattuamme harjoituksista laitoin takapihan pressusaunan kiukaan alle tulen. Deniskin käväisi töistä tullessaan. Tein tuosta pihan reunasta vihreän lehtevän vastan. Välillä lisäilin puita kiukaan alle. M-L paistoi lettuja, joita söimme kahvin/teen/mehun kanssa. Deniskin saapui. Heitettyäni häkälöylyt, vedimme Emilian kanssa pressun kehikon päälle ja menimme saunaan - Denis, Emilia, Daniel ja minä. Erinomaiset löylyt. Välillä oli mukava vilvuutella. Ilta oli hieno. Denis penslasi takapihan laavuun tekemänsä pöydän - isosta puusta sahattu paksu kiekko - terva-pellavaöljyseoksella. Timon talossaan käyttämää seosta. Hyvä tervan haju. Saunan jälkeen - 21 jälkeen - lähtivät Denis, Emilia ja Daniel kotiin.

Jatkampa - kuitenkin - lainauksiani:

"SIJOITUSLAINA

Haluaisitko ottaa lainaa sijoitusta varten? Uskon, että se on sallittua, mutta vain jos sinua ei henkilökohtaisesti vaadita takaamaan lainaa. Sijoituslainan vakuudeksi tulisi riittää sijoituksen kohde sekä siihen jo sijoittamasi varat.
Aina on se mahdollisuus, että taloudessa tapahtuu muutoksia ja kriisejä, jotka eivät ole sinun vallassasi. On ikävää menettää sijoittamansa varat, mutta on paljon vakavampi asia jäädä puille paljaille, jos käyttää sijoituslainan takeena päivittäisiin menoihin tarkoitettuja varoja. Monet ovat menettäneet kaiken takaamalla epäonnistuneen sijoituslainan" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys. Raamatullinen opas ansaitsemiseen, varojen käyttöön, säästämiseen, sijoittamiseen, antamiseen ja veloista pääsemiseen. Kuva ja Sana, 2011).

Siunausta!

Ps. "Nouse voimassasi, Herra! Laulaen ja veisaten me ylistämme sinun väkevyyttäsi" (Ps. 21:14). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti