20150601

1.6.

Tänään on Marja-leenan ja minun 46 v hääpäivä. Sen verran on mentävä vuosia taaksepäin, kun Vehkalahden kirkossa häämarssi raikui ja kauniista morsiamestani tuli kaunis vaimoni. Kiitokset ja onnittelut rakkaalle vaimolleni kaikista vuosista! Siinä ne vain ovat menneet monenlaisina ne vuodet. Vielä kuitenkin olemme elossa. Taivaalliselle Isällemme haluamme antaa suurimman kiitoksemme. Suurin kiitosaiheemme on se, että saamme molemmat olla Jeesuksen omia. Ei voi olla suurempaa kiitoksen aihetta.

Emilia ja Daniel tulivat pyörillä meille kahdestaan. On kesäloma koulusta. Isä ja äiti olivat jo menneet töihinsä. Kuolleesta kyykäärmeestä oli matkalla ottanut kuvan puhelimeensa Daniel - joka muutenkin on aikamoinen kaikenlaisten matojen ja ötököiden tutkija. 

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa. Marja-Leena luki hartauskirjasta tälle päivälle kohdan. Rukoilimme yhdessä - myös Emilia ja Daniel - keittiön pöydän ääressä. 

Kävin kylällä. Majakalla koetettiin tulostaa Rantalan Jussin kanssa laulujen sanoja perjantain tilaisuutta varten - se on klo 19 Linnankylällä, Suojalinnan pihassa. Tuossa jutun oikeassa reunassa onkin siitä tilaisuudesta tarkemmin. Tule mukaan ja tuo toisiakin mukana! Ei onnistunut se tulostaminen. Kävin kaupassa pienillä asioilla. Ostin myös vaatimattomat kukat hääpäivän kunniaksi.

Emilian kanssa ajelimme Linnankylälle. Jakelimme kutsuja em. tilaisuuteen, sekä samalla Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosia. Kyllä se yhdessä mukavasti kävi tuo homma. Pilvistä. Polttoainetta lähdimme välillä ostamaan. Emilia ja Daniel olivat mukana. Ostin heille jätskit jäätelökioskista. M-L leipoi perunarieskoja.

Palattuamme kylältä söimme - ja pitihän sitä kahviakin. Daniel lähti nyt vuorostaan kanssani Linnankylälle hommiin. Ja homma kävi hyvin yhdessä - ja mukavaa oli. 

Terhi-Marja ja Denis tulivat käväisemään. Menivät kylälle asioilleen. Lapset jäivät meille. Me taas rymyttiin keskenämme. Emilia oli tehnyt lettutaikinaa. M-L sen teki loppuun. Alussa näkyi Emiliakin olevan paistohommissa, mutta mummi ne lopulta paisteli. Kun Terhi-Marja ja Denis tulivat kylältä joimme kahvia/mehua ja söimme lettuja - siinhän sitä olikn hyvät hääpäiväkahvit. Sen jälkeen "Terhit" menivät kotiinsa.

Kohtapa minä olinkin sitten jo urheilukentällä, jossa tein 5 km + 5 km "kävelynomaisen" lenkin. Välissä vähän venyttelin. Puhelimme evankeliumkinasioitakin yhden miehen kanssa. Aurinkokin helähti lopussa paitelemaan. 13-14 astetta lämmintä. Tuuleskeli.

Jatkoa eiliseen ja aikaisempaan lainailuun:

"2. Laadi kirjallinen budjetti

Kokemukseni mukaan vain harvoilla velkoihin ajautuneilla on ollu käytössään budjetti. He ovat saattaneet laatia sellaisen ja arkistoida sen siististi laatikkoon, mutta he eivät ole koskaan käyttäneet sitä. Kirjallinen budjatti auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutta ja erittelemään kulutustapojasi, niin että voit nähdä, mistä voit säästää. Se on tehokas keino hillitä heräteostoksia" (Howard Dayton).

Siunausta!

Ps. "Joka uskoo, se ei pakene" (jes. 28:16).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti