20170110

10.1.

Eilenhän oli se Veikon nimipäivä. Minäkin muutamia Veikkoja onnittelin. Yksi Veikko - kaikkein lähinnä, eli naapurissa asuva - unohtui onnittelematta. Mutta, koska vain päivällä meni yli, niin vieläkin voin onnitella: Sydämelliset onnittelut Oikarin Veikolle!

Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun aamulla. Kävipä kylällä kauppa-asioillakin samalla reissulla. Kun hän palasi kotiin, kömmin minäkin tolpilleni. +1.9 astetta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin 1. Johanneksen kirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 9 rukoilijaa. 

Palattuani rukoushetkestä, menin tuohon 1.8 km päähän - Kusiaismäen laduille -hiihtelemään. 1.4 km latua hiihdin 60 min. - 1.4 km enemmän kuin eiliten. Mukava luisto, mukava sää. Vesitihkua sateli.

14 maissa kävin hakemasta Emilian ja Danielin koulusta meille. Söimme M-L:n juuri tekemät hyvät ruuat - ja kahvia päälle.

Terhi-Marja haki töistä tullessaan lapset kotiin.

Kävin vielä toistamiseen hiihtelemässä 60 min. Kusiaismäen 1.4 km ladulla. Taisi olla alle pari astetta plussalla. Sateli hieman luntakin. Latu kiilteli liukkaana radan valoissa. Kuukin - joka oli käynyt jo miltei täysin pyöreäksi - näyttäytyi välillä pilvien takaa.

Tultuani hiihtämästä, oli M-L lähtenyt kävelylenkille. Minäkin lähdin. M-L tulikin vastaan alkumatkasta. Kävin 8.3 km "kävelynomaisen" lenkin Tarvaalan suunnassa. Menomatkalla Denis kääntyi autollaan juuri tielle heiltä, kun olin siinä kohdassa menossa. Huikkaili ikkunasta, että tulenko saunaan 19. Niinpä lenkin jälkeen menin ja kahdestaan saunoimme. Danielkaan ei nyt ennättänyt - tekivät jotain hyppyriä pihaan äidin ja sisko-Emilian kanssa. Löylyt olivat hyvät.

Palailtuani saunareissulta maistuikin iltapala ja tee oikein hyvin. +0.9.

M-L on tänään mm. neuloskellut.

"Herra täyttää taskumme sielujen pelastamiseksi. Kun me tyhjennämme ne, niihin kertyy lisää. Jumalan taloussuunnitelma on yksinkertainen: "Antakaa, niin teille annetaan." Anna, niin saat lisää, jotta voit antaa enemmän. Jumala ei säästä itseään eikä rahaa löytääkseen kadotetut miehet ja naiset. Seurakunnalla ei ole varaa säästää rahaa ja jättää sielut pelastamatta. Kuluta pelastaaksesi! Mutta kuluta rahat sielujen voittamis-projekteihin. Ihmiset antavat elävään projektiin, mutta eivät kuolleelle pankkitilille. Kun uhripuheeseen menee enemmän aikaa kuin saarnaan, jotain on vinossa. Evankelioimisraportin tulisi edeltää rahastonhoitajan raporttia. Totuus on se, että evankeliointi puuttuu kokonaan asialistalta tuhansissa seurakunnan taloutta käsittelevissä istunnoissa. Pankin laskelmat herättävät enemmän keskustelua kuin luvut kuukauden kääntyneistä.

Antava seurakunta menestyy. Evankeliointi ja lähetystyön kannattaminen ovat elintärkeitä seurakunnan terveydentilan kannalta. Se on todistettu liian monta kertaa, jotta epäilykselle ei jäisi sijaa" (Reinhard Bonnke, Evankeliointi tulella käynnistää herätyksen, Uskon Sanan Kustannus Oy 1991, s. 180-181).

Siunausta!

Ps. "Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee" (Sananl. 4:23).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti