20170109

9.1.

Eipä siinä mittää. Sydämellisiä nimipäiväonnitteluja täältä meijjän kulmilta vielä tässäkin Vertaisen Veikolle, Lahtelan Veikolle, Jäntin Veikolle, Leppäsen Veikolle ja Aholan Timo, Velille!

Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun aamulla. Minäkin nousin, kun hän tuli kotiin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Noustessani -1.3. Luin 1. Johanneksen kirjettä.

Kävin hiihtelemäaaä 60 min. - tällä kertaa Kusiaismäen hyvällä 1.4 km ladulla. menihän siellä hiukan useampi kilometri samassa ajassa kuin täällä omalla pihaladulla. Palatessani kotiin oli -0.0.

Juotuani hiihdon jälkeen kahvia, menin hakemaan Emilian ja Danielin koulusta meille.

Jotainhan sitä syötiinkin. 

Daniel haki puut liiteristä ja sytytteli tulen takkaan - ja se käy sutjakasti!

Terhi-Marja kävikin hakemassa töistä tullessaan lapsensa meiltä heti kohta.

Seuraava "On Yksi Nimi ylitse muiden..." KYLÄILTA on to. 16.2.2017. klo 18.30. Pajupuron koululla. Ei muuta kuin laitahan kalenteriin!

Kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa. Mukava lenkkisää - -0.7. Yhä pyöreämmäksi kasvava kuu näkyi pilvien lomitse kirkkaana. M-L kävi myös samaan aikaan lenkillä - käväisi myös lenkin varrella "Terhien" pirtissä.

Katselimme netistä paria filmiä, jotka on filmattu Länsi-Lapista ja Pohjois-Lapista ja Kuusamon suunnasta. Taitavat liittyä Suomen 100-vuotisjuttuihin. Tuttujahan siellä paikkoja.

Iltapalaa tuli syödyksi "useassa kerroksessa".

Tänään tulin ilmoittautuneeksi muutamaan kilpailuunkin.

Siunausta meijjän Terolle työmatkalle sinne maailmalle!

Tänään oli yksi pikkuneiti - nimeltään Milena - ensimmäistä päivää samassa työpaikassa kuin Terhi-Marja -tätsykin - paitsi Milena asiakkaana. Ja hyvin oli mennyt.

"Mitä evankeliointiin tulee, olen kuullut ihmisten sanovan: "Meidän täytyy varoa tuhlaamasta Jumalan rahoja", aivan kuin Häneltä puuttuisi jotain. Väite saattaa olla vilpitön, mutta se näyttää epäilyttävän pahalta. Miksi meidän pitäisi varastoida Jumalan rahat pankkiin? Seurakunta saattaa säästää rahansa hätätilan varalle, jotta sillä olisi jotain pahana päivänä. Mutta Jumala pitää huolen kaikista eteen tulevista välttämättömistä menoista. Tärkein ja kiireellisin hätätila on jo olemassa, so. tarve pelastaa kuoleva maailma.

Milloin Jumala on ollut "varovainen" ja laskenut jokaisen pennin? Oliko Hän "varovainen", kun Hän loi triljoonat tähdet ja planeetat, joilla ei elä ainoatakaan sielua? Oliko Hän "varovainen", kun Hän lähetti oman Poikansa? Hän riisui taivaan sen rikkauksista ja kuopui suurimmasta aarteestaan, ainosyntyisestä Pojastaan. Hän jätti kaiken, mitä Hän rakasti, ja kaiken, mitä Hänellä oli, sielujemme pelastumisen tähden. "Jumala, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?" Meillä on tuhlaavainen Jumala!" (Reinhard Bonnke, Evankeliointi tulella käynnistää herätyksen, Uskon Sanan Kustannus Oy 1991, s. 180).

Siunausta!

Ps. "...hänen jumalallinen voimansa on lahjoittanut meille kaiken..." (2. Piet. 1:3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti