20170130

29.1.

Noustessa sunnuntaihin alle +1 ulkona, 37.5 minussa.

Marja-Leena meni kokoukseen helluntairukoushuoneelle. Minä jäin loikoilemaan sohvalle ja kuuntelemaan Rukouskonferenssin lähetyksioä - 2 kpl - Kolarista. Vaikkei lämpöä ollut sen enemää, niin on vain sellainen olo, että vaaka-asentoon vetää - pulssi kohoaa muussa asennossa.

Kahden disperiininapin ja hikoilemisen jälkeen oli lämpö 35.5.

M-L:n tultua kokouksesta söimme kohta.

Torkkuminen sohvalla jatkui.

37 oli viimeinen lukema lämmössä illalla. Se on minun tapauksessani 11 "pientä pykälää" ylhäällä.

Tuli illalla - aina puolille öin - mielenkiintoinen ohjelma Patmoksen ohjelmassa "Maan ja taivaan välillä". Selkeä ohjelma. Studiossa oli kolme miestä: Juontajana ja mm. puhelujen vastaanottajana toimi SLEY:n pastori Teemu Haataja. Asiantuntijoina SLEY:n pastori Ari Lukkarinen ja tohtori Anssi Simojoki. Hän kuuluu Ev. lut Lähetyshiippakuntaan, joka ei kuulu lut kirkon organisaatioon. Hän on mm. niitä, jonka piispa - tässä tapauksessa Turun piispa - erotti luterilaisen papin tehtävästä. Syynä se, että hän ei hyväksynyt asioita, joita pitää kirkossa väärinä. Ohjlmaan sai esittää kysymyksiä, joita oli kirjallisina ja puheluina. Erinomaisen selkeillä linjoilla veljet olivat - jopa rohkean suoria, varsinki Anssi Simojoki. Ainoa, joka oli minusta outoa, oli vastaukset kasteasiaan. Oikein konkreettisesti sain jälleen kokea, miten hataralla pohjalla sylilapsen kaste on. Raamattuun koetetaan väkivalloin työntää sellaista, mitä siinä ei jo ole. Se siitä.

Höytiän kuusikoissa oli paistunut tänään ruisleipä. Tuli kuvia. Kookkaita leipiä - ja kuumana voin kanssa syötynä olivat maistuneet - hyvälle. Timo se on melkoinen leipuri. Mitenhän lienee maistunut pikku-Milenalle juuri paistettu leipä.

Leuto keli ulkona jatkuu.

Siunausta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti