20170130

30.1.

Noustessani +1 paikkeilla. Itsessä lämpöä 37.1. Sitä halusi tänäänkin vain sohvalla loikoilla - kun muussa asennossa oleminen ei tuntunut mukavalta. Marja-Leena kävi viemässä Danielin kouluun - Emilia flunssaisena ja jäi kotiin. Luin Ilmestyskirjee. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L kävi viemässä Emilialle suuhunpantavaa.

M-L se on tulia takkaan viimepäivinä sytytellyt. Sitä haluaa ottaa rauhallisesti tämän kuumeilun kanssa, ettei mitään jälkitauteja liiallisen intoilun vuoksi tule. Tekemistä kyllä olisi. 

M-L kävi hakemassa Danielin koulusta. Jäi kotiin Emilian kanssa.

Söimme hyvää ruokaa - M-L:n tekemää hernekeittoa. Lettujakin oli kahvin kanssa.

Illemmalla lämpöä 36.6.

Tänään tuli radiosta todella "mustaa ohjelmaa". Siellä nimittäin haastateltiin SETA:n edustajaa, joka on ollut tekemässä kouluille opetussuunnitelmia ja ohjeita siksi, että maaliskuussa on tarkoitus tulla voimaan samaa sukupuolta olevien avioliittolaki. Toivottavasti ei tule vaan kumoutuu ennen sitä olevassa äänestyksessä eduskunnassa, jossa äänestetään uudestaan kansalaialoitteesta Aito avioliitto. On valtavan surullinen ja ikävä asia, mitä päiväkotilapsemme, koululaisemme, opettajamme joutuvat kokemaan ja vastaanottamaan. On aihetta rukoilla. Miten loppujen lopuksi nopeasti ovat asiat tähän pisteeseen tulleet - ja millä vauhdilla ne menevät tästä eteenpäin. Eikä edes Suomen ev. lut. kirkkokaan ole selkeästi ollut vastaan kehitystä, vaan jopa pääpiispaa ja muitakin piispoja myöten on annettu lausuntoja ja hymistelty kehityksen puolesta. 

Ruotsissa ollaan luopumuksessa paljon pidemmällä. Siellä jo vihitään samaa sukupuolta olevia. Ja siitä(kin) johtuen sillä on suuria vaikutuksia kouluihin. Suomi on menossa samaa kaltevaa pitää alaspäin. Laitan jatkoksi lainausta asiasta:

"Lasten manipulaatio Ruotsin kouluissa

Viime syksynä luimme lehdistä, että Suomessakin on päiväkodeissa ja kouluiss aloitteita alkaa muuttamaan opetusta sukupuolineutraaliksi niin, ettei enää johdonmukaisesti opetettaisi perinteistä näkemystä pojista ja tytöistä omine erityispiirteineen. Tämä intoilu voi johtaa myös siihen, että käymälät muuttuvat sellaisiksi, ettei enää ole erikseen tyttöjen ja poikien puolta, vaan kaikki käyvät samassa WC:ssä. Kuten monissa muissakin tyhmyyksissä, myös tässä asiassa Ruotsissa ollaan monta askelta edellä Suomea.

Ruotsin meneillään olevassa koulu-uudistuksessa tällainen sukupuoliroolit häivyttävä aloite on lyömässä läpi koko koululaitoksessa. Ruotsalaiseen kouluun ollaan ajamassa uudenlaista normikriittistä opetusohjelmaa. Gueer-liikkeen radikaalit teoriat ollaan ottamassa käyttöön jo pikkulasten opetuksessa esikoulussa ja koulussa. Tässä on johdonmukainen suunnitelma häivyttää yhteiskunnasta erilaiset kategoriat, kuten enemmistöt ja vähemmistöt, tai normaalit ja epänormaalit. Aikaisemmin ihaillun suvaitsevaisuuden sijaan esiin on nousemassa kaiken tasapäistäminen, kaikkien erilaisuutta korostavien käsitteiden ja ilmaisuiden häivyttäminen lasten ja nuortan mielistä. Kaiken lähtökohtana on tasa-arvo erityisesti kysymyksissä, jotka koskevat identiteettiä ja seksuaalistasuuntautumista. Sukupuolta ei uuden opetussuunnitelman mukaan pidetä merkityksellisenä asiana, vaan kaikkia käsitellään sukupuolineutraalin opin mukaisesti. Näin sukupuolien välinen ero tahdotaan häivyttää. Sukupuolia ei myöskään enää tahdota nähdä toisiaan täydentävinä ja siten erilaisina, vaan ainoastaan tasa-arvoisina. Kokemuksesta tiedämme, että lapset ajattelevat ja toimivat luonnostaan heteronormien mukaan ja kokevat eron kahden sukupuolen välillä selkeästi. Nyt kuitenkin oppilaita aletaan puhutella sukupuolineutraalilla tavalla. Heidän vanhempiaan ei kutsuta isäksi ja äidiksi vaan sukupuolineutraalisti vanhemmiksi. Suomen SETA:a vastaava RFSL (...) ja RFSU (...) yhdessä Koululaitoksen ja syrjintäministeriön kanssa ajavat näitä huononnuksia opetussuunnitelmiin. Opetussuunnitelmia tuottavat on saatu mukaan juoneen" (Esirukoilijoiden ystäväkirje, Lemlandin Rukous- ja kurssikeskuksen yhteiskristillinen julkaisu, talvi 2017, s. 2-3).

JHs. niin jatkan lainausta jatkossakin.

Miten Jumala tähän puuttuu! Tuntuu, että voiko muuta kuin voimattomana käsiaan puristella ja katsoa sivusta. Voimme puhua asiasta Hänelle, jolla on kaikki valta kaikkialla. Rukoillaan herralta armoa!

Siunausta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti