20170125

25.1.

Vielä tässäkin lähettelen sydämellisiä nimipäiväonnitteluja Salmen Paavolle, Kurkelan Paavolle, Pietilän Paavolle, Pitkäsen Paavolle ja Järvisen Paavolle - ja mikseipä vaikka Saarijärven Paavollekin!

Sitä sai vuolijakin heräillä taas uuteen - tuollaiseen -9.6 asteen - päivään omassa sängyssä. Marja-Leena kävi viemässä Danielin ja Emilian kouluun. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. M-L sanoi tiklejä vierailleen yhden kerran ruokintapaikalla, 

Luin Ilmestyskirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin hiihtelemässä 10.8 km Kusiaismäen ladulla. -6.

Palatttuani hiihtämästä menimme kylälle M-L:n kanssa syömään - Halpa-Halliin - ja pienille ostoksille myös.

Ruuan jälkeen sytyttelin takkaan tulen. M-L neuloskeli.

Kävin hiihtämässä Kusiaismäessä 10.8 km. -5.3.

Daniel tuli meille potkukelkalla. Otimme vähän jotakin suuhumme - mm. maistelimme termospullossa hauduttamaani auringonkukansiemenjuomaa. Joskus sain tuolla itärajan takana kuulla yhdeltä komi-naiselta, että hän oli laittanut auringonkukansiemeniä termospulloon ja kuumaa vettä päälle. Antanut sen hautua yön yli ja aina pitkin päivää juonut sitä juomaa. Hän joi sitä korkean verensokerin vuoksi. Sanoi, että verensokeri laski. Siksipä minäkin kokeilen asiaa - että toimiiko se vuolijan tapauksessa.

Menimme 18.30:ksi M-L:n ja Danielin kanssa Herran kohtaamisen iltaan helluntairukoushuoneelle. Pyhän Hengen alueilta siinä Paavo Järvinen puhui - kuten eilen illa TV7:sta M-L:n kanssa  seuraamassamme Pyhän Hengen illassa puhui myös Kari Salo.

Palattuamme rukoushuioneelta söimme iltapalaa ja joimme teetä. Pakkanen laskenut -2 tienoille.

Nyt pitää rukoilla Aito avioliitto -asian puolesta. Olen ymmärtänyt, että se menee vielä lakivaliokuntaan ja sieltä eduskunnan ison salin äänestykseen. Rukoillaan Jumalalta ihmettä - tietääkseni yli 120 ääntä pitää saada, että aloite menee läpi. Samaa sukupuolta olevien avioliittolaki ei ole suomelle siunaus, vaan kirous - monessa muodossa. Ja se avaa oven jatkuvalle siirtymiselle väärään suuntaan.

Kyllä net nuo papit keksivät! Nyt jo seurakunnatkin ovat mukana reformaation - uskonpuhdistuksen - juhlavuoden kunniaksi Luther-kaljoja hommailemassa ja siemailemassa kokoontumisissaan. Ainakin Savonlinna ja Kallion lut. seurakunnat niin ovat tehneet. Voi hyvää päivää! 

"Nuorena sananjulistajana osallistuin erääseen pastorien konferenssiin ja tulin monella tavalla siunatuksi. Jumalan voima lankesi päällemme, ja me menimme polvillemme Herran eteen. Muuan vanha, uli 90-vuotias Jumalan palvelija polvistui viereeni ja rukoili niin vilpittömästi, että en voinut olla kuuntelematta ja tarkkailematta häntä. Hän rukoili seuraavasti: "Herra, anna minulle anteeksi kaikki epäpuhtaat asiat, joiden olen antanut vaikuttaa elämässäni ja työssäni..."

Miehen rukous liikutti minua syvästi. Se kosketti minua. Minun täytyi seurata hänen esimerkkiään ja rukoilla: "Herra, auta minua, että minä en koskaan anna sijaa millekään epäpuhtaalle elämässäni ja työssäni. Auta minua niin, että minun ei vanhana tarvitse rukoilla, niinkuin rakas veljeni juuri rukoili."

Tänä päivänä haluan sanoa rakkaille työtovereilleni: Kuulkaa Herran sana: "meidän täytyy heti alussa pitää silmällä sitä, mikä lopussa on tärkeää. Kantakaa sieluanne kädessänne ja kulkekaa varoen" (Reinhard Bonnke, Evankeliointi tulella käynnistää herätyksen, Uskon Sanan Kustannus Oy 1991, s. 197).

Siunausta!

Ps. "Ja hän sanoi opetuslapsillensa: "Mahdotonta on, että viettelykset jäisivät tulematta, mutta voi sitä, jonka kautta ne tulevat!" (Luuk. 17:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti