20170126

26.1.

Marja-Leena kävi aamulla viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Minäkin suht´hyvissä ajoin nousin - +3. Minulla ei oikein hyvä olo ollut. Mittasin lämmön - 37.3. Se on minulle jo kertomassa, että lämpöä on. Eilen ollessani toista kertaa hiihtämässä Kusiaismäessä 10.8 km, niin tuntui pulssi olevan tiheämpi. Se kertoi, että jokin rasitustila on elimistössä. Yölläkin syke oli nopeampi, samoin aamulla.
Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. M-L luki9 kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Aurinkoista - +5. Kävimme kahdestaan hakemassa Emilian ja Danielin koulusta. Menimme kylääle suoraan - Danielin piti käydä hampilääkärissä. Kaupassa samalla reissulla.

Tulimme kylältä meille. Minulla lämpö 38.3. 

Terhi-Marja haki töistä tullessaan Emilian - Daniel jäi vielä meille.

Söimme kolmisin.

Daniel kävi hakemassa mummin kanssa puita liiteristä ja sytytteli tulet takkaan. Se kävi kuin tekijämieheltä.

Lepäilin sohvalla - sehän se lienee parasta tällaiseen tautiin. Daniel hurautti potkukelkallan kotiin. M-L kävi kävellen myös siellä - että edes pienen lenkin keväisessä säässä.

Illemmalla lämpö nousi 38.5.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä - kuunneltuamme ensin Deistä Freidipa Boodoksen konsertin Seinäjoen helluntaikirkosta. Tämä on kuulemma sen yhtyeen jäähyväiskiertue. Uusi samanniminen yhtyen on tulossa tilalle nuoremmista miehistä.

Siunausta!

Ps. "Mutta Jumalan sana menestyi ja levisi" (Apost. teot 12:24).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti