20180301

 
 
1.3.
 
Torstai ja maaliskuu. Jotenkin jo niin keväinen nimi tuo maaliskuu. Ei me noustu kovin aikaisin tähän päivään - mitäpä sitä, kun ei tartte välttämättä. 12.3 pakkasta ja auringonpaiste noustessamme. Sininen taivas. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Jeremian kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta ja Muroman aamun ensimmäisestä. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.
 
Sytyttelin takkaan tulen.
 
Kävin laittamassa "Terhien" talolla kahteen pönttöuuniin tulet. Niiden lämmitessä menin kylälle joitakin kutsuja viemään. Sieltä tulin takaisin pönttöuunien luo ja hieman lisäilin puita.
 
Käytyäni kotona syömässä ja "ryystämässä" kahvit menin ja laitoin pellit kiinni "Terhien" talolla. Samalla reissulla jatkoin Kusiaismäkeen hiihtelemään 21 km. 8 astetta pakkasta mennessä ja palatessa. Hieno sää ja luistava keli. Perinteisen suksilla hankailin latua. 16 maissa kun menin oli sininen taivas, mutta pian se vetäytyi pilviverhon taakse.
 
Tultuani hiihtelemästä laitoin saunan lämmite. Ennen saunaan menoa nautiskelin kahvit. Löylyt olivat mukavat - vaikka puilla lämpiävä olisi mukavampi.
 
Iltapalaksi kaupan pizzaa ja teetä. Radio Patmoksesta tuli ohjelmaa äskettäin edesmenneestä evankelista Billy Grahamista.
 
Tervetuloa huomenna - pe. 2.3. klo 18 - "Yhdessä siunaukseksi" SAARIJÄRVI RUKOILEE -kristittyjen yhteiseen rukousiltaan Vanhalle Kansakoululle! Siitä oli tänään ilmoitus Sampossa.
 
"Emme ole täällä vain auttaaksemme oman paikkakuntamme asukkaita vaan myös auttaaksemme muita pastoreita ja seurakuntia heidän työnsä alkuvaiheessa. Näyttää siltä, että juuri näin asioiden tulisi mennä. Koemme siunauksena, että saamme siunata muita kaikin mahdollisin tavoin. Jos meillä on jotakin sellaista, mitä muut tarvitsevat, haluamme tehdä kaikkemme voidaksemme antaa sen heille" (Dino Rizzo).
 
Siunausta!
 
Ps. "Jumala, ole minulle armollinen hyvyydessäsi, pyyhi pois minun syntini suuren laupeutesi tähden. Pese minut puhtaaksi rikoksestani ja anna lankeemukseni anteeksi. Minä tiedän pahat tekoni, minun syntini on aina minun edessäni" (Ps. 51:3-5).
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti