20180326

26.3.

Maanantaista kehittyi kaunis keväisennäköinen päivä. 6.2 pakkasella - auringossa -noustessamme - minä myöhäisemmin. On sitä varmaan ollut pakkasta aika paljon aikaisemmin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Jeremian kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme M-L:n kanssa kylällä. Ensin hän kävi kauppa-asioilla. Sitten menimme Halpa-Halliin syömään. Piti myöskin ostaa paperitarvikkeita sieltä.

Kotiuduttuamme lähdin käymään hiihtelemässä tarvaalan ladulla. 6 astetta pakkasella mennessäni. Sininen taivas. Aurinko paistoi. Hanget hohtelivat. Aukeilla tuuleskeli. Hiihtelin 3 x 5 km. Miltei pari kierrosta menin suurimman osan luistelutyylillä - vaikka perinteiset alla olivatkin, sillä latu-uralle oli vedetty vasta pohjat. Vaikka se aika kapea Tarvaalan ladulla onkin, saattoi siinä luistella. Sauvat kuitenkin olivat luistelusauvat. Ladunvetäjä olikin hommissa ja tuli vastaani. Siinä juteltiin tovi. Kävin hakemassa M-L:n kotoa hiihtämään. Niin kiersimme neljännen kierroksen hänen kanssaan. Taivaan reunoilla näkyi hieman valkoisia pumpulipilviä, mutta nekin kaikkosivat ja taivas oli vain sininen kokonaan.

Palattuamme kotiin laitoin takkaan tulen.

Laittelin Rintamaposteja kuoriin, niille, joille se menee postin kautta. Osa menee kädestä käteen. Sunnuntainakin oli sellainen tilaisuus, jossa sain niitä antaa. Huomenna tulee myös sellainen mahdollisuus. Osan voi myös aina tiputtaa itse suoraan postilaatikkoon. Koen tämän kuitenkin kuukausittaisena palvelutehtävänä, jonka olen saanut Jumalalta. Haluan hoitaa sitä parhaalla mahdollisella tavalla, koska se liittyy tämänhetkiseen toimenkuvaani.

Iltapalaa ja teetä.

"...meidän kaikkien kuuluisi rukoilla ja tehdä työtä Jumalan valtakunnan ennalleen asettamiseksi, kutsuttiinpa meidät mihin maahan tai kulttuuriin tahansa. Emme toki saa kaikkea täydellisesti kuntoon ennen Jeesuksen takaisintuloa. Mikään ei ole koskaan täydellistä ennen kuin hän hallitsee maan päällä! Mutta meidän, hänen palvelijoidensa, kuuluu sillä välin olla Isämme asioilla. Myönteiset muutokset minkä tahansa kansan kulttuurissa voivat vaikuttaa voimallisesti kokonaiseen nuorten sukupolveen ja jättää pysyvän hengellisen perinnön. Jumalan valtakunnan kulttuurin vakiinnuttaminen kansamme keskelle on meille uskoville työmme "piirustukset" samalla kun kuningaskunnan Hengen laki on kirjoitettu sydämiimme ja samalla kun se määrittelee luonteemme ja käytöksemme pyhänä morsiamena, jossa ei ole tahraa, ryppyä eikä virhettä. Meidän on välttämätöntä pysyä linjassa kuningaskunnan kahden tavoitteen kanssa, kun etsimme tietämme meitä kaikkia tulevina vuosina kohtaavien vaikeiden ja myrskyisten aikojen läpi" (Peter Tsukahira, Valtakunnan kulttuuri, paluu alkuperäiseen, s. 163, Päivä Osakeyhtiö 2017).

Siunausta!

Ps. "Kääntykää, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle!" (Matt. 4:17).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti