20180305

 
5.3.
 
Maanantaita!  12.3 astetta pakkasta noustessani ennen 7.  Kaunis ruskotus auringonnousun puolella ennen auringonnousua. Aamupalaa - pitaleipä hyvillä täytteillä - ja kahvia. Kävin viemässä Emilian luistimineen kouluun. Daniel "pipinä" kotona. Palattuani laitoin tulen takkaan.
 
Luin Jeremian kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.
 
12 hain Emilian koulusta heille.
 
Syönnin jälkeen kävin hiihtelemässä Tarvaalan ladulla. Mennessä vein Emilialle ja Danielille lämpimiä - mummin juuri tekemiä - sämpylöitä. Hiihtelin 30 km - 6 x 5 km. Alussa aurinkoista, mennäkseen kohta pilviseksi. 8 astetta pakkasta mennessäni, 6-7 palatessani.
 
M-L kävi kylällä kauppa-asioilla. Luin hiukan kirjaa, mutta ramasi niin, että torkuin sohvalla.
 
Söin iltapalaa - mm. M-L:n kaupasta tuoman pizzan - ja teetä.
 
"Kun Pyhä henki liikuttaa meitä, tunnemme välittömästi omassa hengessämme painon, ikään kuin jotakin olisi laskettu sydämeemme. Kun rukoilemme sen ulos, tunnemme helpotusta ikään kuin painava kivi olisi nostettu sisältämme. Mutta jos emme pura sitä rukoukseen, meille tulee tunne, kuin jotakin olisi vielä tekemättä. Jos emme rukoile sitä ulos itsestämme, emme ole tasapainossa Jumalan sydämen kanssa. Jotta olisimme uskollisia rukouksessa, meidän tulee rukoilla heti, kun tunnemme taakan harteillamme. Silloin rukouksesta ei tule painolastia, vaan se on kevyt ja miellyttävä kantaa" (Watchman Nee).
 
Siunausta!
 
Ps. "Pyhä henki auttaa meitä, jotka olemme heikkoja. Emmehän tiedä, miten meidän tulisi rukoilla, että rukoilisimme oikein. Henki itse kuitenkin puhuu meidän puolestamme sanattomin huokauksin. Ja hän, joka tutkii sydämet, tietää mitä Henki tarkoittaa, sillä Henki puhuu Jumalan tahdon mukaisesti pyhien puolesta" (Room. 8:26-27).
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti