20180324

24.3.

Lauantai. N. 7 astetta pakkasella 7 aikaan. Harmaata. Satoi hieman lunta, joka loppui pian. Aamupalaa ja kahvia.

7.45:ksi menin hiihtelemään Kusiaismäkeen luistelusuksilla. Aluksi oli ajamaton latu ja baana, mutta pian ilmestyi latukone, joka veteli verekset baanat ja ladut. 11.2 km hiihdin. mennessä 6 astetta, palatessa 3. 

Luin Jeremian kirjaa.

10:ksi menimme Marja-leenan kanssa Majakalle Avaimia arjen evankeliointiin -koulutustapahtumaan. Mika Turunen opetti. Erinomainen kokonaisuus - kesti klo 14:ään. Kahvia ja kastettavia pienillä välitauoilla - myös "bölsareita".

Paluumatkalla M-L kävi kaupassa. 

Laitoin takkaan tulen. M-L teki pizzaa. Ennen 16 meille saapuivat Timo, Pia, Milena, Minja, Milka ja hänen koulukaverinsa, sekä Pian äiti. Vähän myöhemmin Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel. Vietimme Timon 39 v-synttäreitä. Siksipä sitä pizzaa M-L valmisti. Oli myös täytekakku, ym. kastettavaa. Kävimme Timon ja deniksen kanssa myös saunan löylyissä. Rukoilimme yhdessä ennenkuin "porukat" lähtivät pois.

"Rakkaat ystävät, jos aiotte edistyä jumalallisessa elämässä, teillä on oltava todellinen perustus, eikä sellaista saada ilman uskoa. Jos seisotte Kalliolla, mitkään voimat eivät voi horjuttaa teitä, ettekä te voi löytää Jumalan Sanan ulkopuolelta sellaista perustusta. kaikki muu on hiekkaa. Jos rakennatte jonkun muun kuin Jumalan Sanan varaan - kuvitelmien, mielialojen, tunteiden tai iloa tuottavien asioiden varaan - se ei merkitse mitään. Teillä on oltava perustus, ja perustuksen on oltava Jumalan Sana" (Smith Wigglesworth, Pyhän Hengen voitelu, s. 64, Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus 2004).

Siunausta!

"Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy. Sillä sen kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä" (Hebr. 11:1-3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti