20180305

 
4.3.
 
Nousimme harmaataivaiseen sunnuntaihin. Lunta hiljakseen viskeli. Pakkasta silti 10.4. astetta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Jeremian - itkeväksi profeetaksi sanotun - kirjaa. Taitaisipa/taitaapa siitä sanomasta löytyä sanomaa meillekin - Suomemme maallekin.
 
10:ltä menimme hakemaan Salmen kyytiin ja ajoimme helluntairukoushuoneelle Rukoushetkeen alakertaan.
 
Klo 11 alkoi yläkerrassa Ehtoollisjuhla. Ann-Niina Turunen johteli. Mika Turunen saarnasi. Mielenkiintoinen saarna. Lauloimme yhteislauluja. Vietimme Ehtoollista - sellainen iltaan liittyvä nimihän tällä Raamatussa myös Herran pöytä-nimisellä, Jeesuksen asettamalla, seurakunnalle aivan keskeisellä, asialla, on. Tilaisuuden jälkeen oli lähetyslounas alakerrassa, kahveineen.
 
 Kävin viemässä Salmen kotiin. M-L oli sinä aikana kaupassa. Palattuamme kotiin leipoi M-L VHH-täytekakun - sanoi, ettei koskaan ole niin nopeasti täytekakkua tehnyt.
 
Menin kävellen Deniksen synttäreille, heille. Sinne saapuivat myös Timo, Pia, Miro, Milena ja Minja - eli olihan meidän perhekunnasta siellä yhteensä 11 henkeä. Tulihan sitä taas herkuteltua.
 
Tultuamme synttäreiltä kotiin kävin hakemassa puut M-L:lle, että voi laittaa takkaan tulet. Itse lähdin oitis 19.30:ksi Kusiaismäkeen vähän vetelemään - happea elimistöön. Olikin mukava sää - 9 astetta pakkasta - ja latu perinteisen suksille pehmeäpintainen, vähän kun oli lunta tullut. 12.6 km sauvoskelin.
 
Palattuani hiihtolenkiltä ottelin iltapalaa ja teetä.
 
"Salaisuuteni on hyvin yksinkertainen: minä rukoilen. Rukouksen kautta tulen yhdeksi rakkaudessa Kristuksen kanssa. Olen käsittänyt, että rukoilla Jumalaa on yhtä kuin rakastaa häntä.
Todellisuudessa on vain yksi ainoa rukous, yksi olennainen rukous: Jeesus kristus. On vain yksi ääni, joka kuuluu läpi maan: Kristuksen ääni. Täydelliseen rukoukseen ei tarvita montaa sanaa vaan ainoastaan Jeesuksen luo nousevan sydämen harras palo.
Rakasta rukoilemista! Tunne halua rukoilla useasti päivän aikana. Rukous laajentaa sydäntä kunnes se on valmis vastaanottamaan Jumalan kokonaan. Pyydä ja etsi, niin sydämesi kasvaa tarpeeksi suureksi vastaanottamaan hänet ja pitämään hänet luonaan" (Äiti Teresa).
 
Siunausta!
 
Ps. "Jumala saa teissä aikaan sen, että tahdotte tehdä hyvää ja myös teette niin kuin on hänen hyvä tarkoituksensa" (Fil. 2:13).
 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti