20180314

14.3.

Hyvää Ystävänpäivää kaikille tämän blogisen lukijoille!

3.8 pakkasella noustessani aika varahin. Taivas oli harmaa. Lunta oli satanut lisää. Söin aamupalaa ja juoskentelin kahvia. Luin Jeremian kirjaa.

Kävin viemässä Emilian kouluun. Daniel jonkin verran kipeänä. Lumia leijaili taivaalta. Palattuani koulukyytikeikalta join kahvia ja söin aamupalaa.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kirjallisia hommia.

Kahvia ja voileipäkakkua.

Kävin katsomassa onko Tarvaalan latu avattu. Ei ollut. Samantien menin Kusiaismäkeen hiihtelemään perinteistä 21 km. Tänään pääsin hiihtelyssäni "1900-luvulle", eli 1900 km etappi meni ohitse - olen näillä lumilla hiihdellyt yhteensä 1915.2 km. Mennessäni oli pakkasella 4 astetta, palatessani 6 astetta. Aikamoinen ja viileä tuuli, joka välillä puuskaisena pöllytti tuiskua puista, joiden oksilla oli äskettäin satanutta lunta. Aurinko ja sininen taivaskin aina välillä vilahteli, mutta luntakin satoi. Raikas ulkoiluilma  

Lenkin jälkeen maistui taas ruokakin - ja kahvi.

Luin hetken kirjaa sohvalla - kunne laitoin kirjan rinnanpäälle ja taisinpa olla unessakin.

19:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. Sven - lapsityöntekijämme - johti illan ja puhui lyhyesti. Tilaisuudessa oli rukouksen henki. Jussi ja tarmo johtivat ylistykseen. Väkeä oli 26 henkeä.

Tultuamme kokouksesta laitoin takkaan tulen.

Söimme iltapalaa ja joimme kahvia/teetä.

"Muista, että olipa sinulla mitä tahansa, se ei ole sinun omaasi. Se kuuluu Jumalalle. Ja hän haluaa antaa sen eteenpäin. Saatpa nähdä, miten Jumala laajentaa sitä, moninkertaistaa sen ja jakaa sitä ympäriinsä! Mitä voit tehdä? Enemmän kuin uskotkaan" (Craig Groeschel, Se jokin, Päivä Osakeyhtiö 2009, s.183.)

Siunausta!

Ps. "Mutta sitä en sinussa hyväksy, että olet luopunut ensi ajan rakkaudesta. Muista siis, mistä olet luopunut ja palaa tekemään ensi ajan tekoja" (Ilm. 2:4-5).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti