20180311

11.3.

Tänään täyttää 70 v Jouko Kuusjärvi, Saarijärvellä. Hän kiittää Jumalaa elämästään - ennenkaikkea siitä, että on tullut tuntemaan Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanaan ja pelastajanaan elämänsä aikana. Se on hänen elämänsä suurin aarre. Hän on Jumalalle kiitollinen vaimostaan, lapsistaan, lastensa puolisoista ja lasten lapsistaan. Myös syntymäkotiperhe on suuri kiitosaihe - edesmenneet isä ja äiti, sekä elossa olevat sisko ja veli perheineen. Suuren määrän muitakin kiitosaiheita voisi luetella. Elämä on suuri Jumalan lahja! Sillä voimme palvella Jumalaa - ja/tai sielujemme vihollista, saatanaa. Nii-in, nyt olen kahdeksannellakymmenellä. Aika vanhaksi on mies saanut  - jo - eleskellä. Sydämen haluna on elää Herralle loppuelämänsä - jospa sen voisi tehdä niin todellisesti kuin sen voisi.Jospa voisi olla Hänen käytössään loppuelämänsä aikana enemmän kuin tähän mennessä. Taivaallinen Isämme tietää kaiken - myös minun elämäni loppujen päivien määrän. Niiden päivien, jotka oli määrätyt jo ennen syntymääni. No, sepä siitä.

Tänäänkin on tullut syntymäpäiväonnitteluja "menetetyn metsikön reunamilla" elelevälle vuolijalle. Kiitos niistä! Tänään on myös nimipäiväni - Kalervon päivä.

Syntymäpäivää tänään viettelee myös Jouko Reenilä. Onnittelut!

Noustessamme uuteen päivään - joka oli sunnuntai - oli hieman satanut lunta, jota hiljalleen sateli edelleen. 0.1 astetta kylmällä. Edellisen yön meillä olivat Tero, Mari, Eelis ja Nooa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. 

Menimme helluntairukoushuoneelle kokoukseen 11:ksi - Marja-Leena, Tero, Mari, Eelis, Nooa ja minä. Arto Riihinen johti. Luloivat porukalla minulle "Paljon oooonnneaaa vaaaan...". Mika Turunen saarnasi. Ennen vuosikokouksen alkua lähdimme kotiin - M-L lähti laittamaan ruokaa, kun "Terot" lähtivät tänään.

Palattuamme kokouksesta meille, joimme kahvia ja söimme eilisistä juhlista jääneitä voileipä- ja täytekakkuja.

Söimme hirvenlihakeittoa - lyhyt aika sitten M-L:n veli - Markku - toi sitä vaimonsa - Lean - kanssa meille, ollessaan menossa katsomaan lapsenlapsensa moottorikelkkakisoja Karstulaan. Hyvää oli keitto! Terhi-Marja, Emilia ja Daniel tulivat myös meille. Yhdessä söimme.

Pian ruokailun jälkeen lähtivät Tero, mari, Eelis ja Nooa - menivät ensin hakemaan Aaron "Timoilta." Terhit" lähtivät meiltä myös hiukan aikaisemmin.

Niin se meni ohitse tämä "seitsemänkympin" viikonloppukin. Sekin vain kertoo siitä, että aika kuluu. Kiitos kaikille "omille" yhteisestä ajasta.

Kävin hiihtelemässä Tarvaalan ladulla 20 km - 4 x 5 km. Mukava sää - 1 aste lämpimällä. Luisto hyvä. Taivas harmaa. Palasin 18 jälkeen kotiin. 

Luin vähän kirjaa. Iltapalaa ja teetä.

Sain yhdeltä lapsenlapselta sellaisen puhelun, etten koskaan aikaisemmin. Se oli hyvä asia ja aihepiiriltään sellainen, joka kosketti sydäntä erikoisesti. Sovittiin, että rukoillaan yhdessä johdatusta.

"Jos sinut kutsuttaisiin päivälliselle Yhdysvaltain presidentin luokse Valkoiseen taloon tai Englannin kuninkaallisen perheen luokse Buckinghamin palatsiin, tuskin menisit ensin ahmimaan vatsasi täyteen viereiseen pikaruokaravintolaan. Kuitenkin tulemme Jumalan juhla-aterialle nyrkit täynnä roskaruokaa ja korvikkeita sydämissämme. Silti odotamme hänen siunaavan meitä loistavimmalla armollaan.

Pyhä Henki ei varmasti nauti ja iloitse, jos joutuu jakamaan elintilansa pornografian hengen asuessa viereisessä huoneessa, anteeksiantamattomuuden hengen kellarissa ja ylpeyden ja laittomuuden hengen yläkerrassa. Meidän on aika tyhjentää elämämme kaikesta, mitä Jumala ei ole siihen asettanut" (Tommy Tenney, Jumalan etsijän rukous, Aikamedia Oy 2003, s. 169-170).

Siunausta!

Ps. "Näin ei yksikään ihminen voi ylpeillä Jumalan edessä" (1. Kor. 1:29).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti